Een tuinontwerp laten opstellen door Hoveniersbedrijf Stevens

Tuin laten ontwerpen

Kan uw tuin wel een opknapbeurt gebruiken? Laat een nieuwe tuin ontwerpen door de tuinarchitecten van Hoveniersbedrijf Stevens. Een prettige tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een goed tuinontwerp bestaat uit een aantal dingen: het sluit aan op uw wensen, op de bijbehorende woning of het bijbehorende pand en de omgeving. Een tuin moet mooi zijn, maar daarnaast ook praktisch. Eventuele kinderen moeten de ruimte hebben om te spelen en er moet ruimte zijn om te ontspannen. Wilt u een tuin laten ontwerpen? De tuinarchitecten van Hoveniersbedrijf Stevens verwerken uw wensen tot een prachtige tuin waar u jarenlang van kunt genieten.

Nieuwe tuin laten ontwerpen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Tuinontwerp en advies

Voordat wij beginnen met het ontwerpen van een tuin, bespreken onze tuinarchitecten samen met u uw wensen en de stijl die uw voorkeur heeft. Ze bekijken de mogelijkheden die uw tuin biedt en doen suggesties. Door de beschikbare ruimte goed te benutten is het resultaat een tuin waar u optimaal van kunt genieten. Aspecten als ligging van de tuin, stijl van de woning, omgevingskleuren, bodemgesteldheid, waterhuishouding, gebruiksmogelijkheden en de gewenste mate van onderhoud komen ook aan bod. Op basis van het gesprek wordt een tuinontwerp en een offerte gemaakt. Vindt u het lastig om uw wensen, smaak of stijl te omschrijven? Wij hebben een uitgebreid dossier met voorbeelden van allerlei stijlen en soorten tuinen. Door dit dossier samen met u te bespreken wordt uw stijlvoorkeur langzaam maar zeker duidelijk en kunnen wij een tuinontwerp maken dat geheel naar uw wens is.

Tuin laten ontwerpen

Tuinontwerp op maat gemaakt

Uw woning of bedrijf speelt een belangrijke rol bij het ontwerp van uw tuin. Een goed tuinontwerp sluit aan op de bijbehorende woning of het bijbehorende bedrijfspand én versterkt de uitstraling ervan. Om ervoor te zorgen dat de tuin en de woning/het bedrijfspand elkaar versterken, komen wij voordat wij een tuinontwerp maken altijd bij u langs. Zo weet u zeker dat uw woning/bedrijfspand en de bijbehorende tuin één geheel zijn.

Hoveniersbedrijf Stevens: Tuinontwerp en aanleg onder één dak

Is uw huidige tuin verwaarloosd of past hij niet bij uw persoonlijke smaak? Laat uw tuinontwerp en aanleg uitvoeren door het vakkundige en ervaren personeel van Hoveniersbedrijf Stevens. Onze tuinarchitecten stellen graag een tuinontwerp voor u op en onze hoveniers leggen uw nieuwe tuin met plezier voor u aan. Onze jarenlange ervaring en ons breed geschoolde personeel zorgen er voor dat het resultaat een tuin is waar u jarenlang van kunt genieten. Wilt u altijd kunnen genieten van een prachtige tuin? U kunt ook bij ons terecht voor het tuinonderhoud van uw tuin. Wij kunnen er met onkruidbestrijding voor zorgen dat tuin onkruidvrij blijft en goede boomverzorging zorgt ervoor dat de bomen in uw tuin geen gevaar opleveren voor hun omgeving. Hoveniersbedrijf Stevens voert niet alleen de standaard onderhoudswerkzaamheden uit. U kunt ook bij ons terecht voor specialistisch tuinonderhoud, zoals vijveronderhoud en gazononderhoud. Benieuwd wat wij voor uw nieuwe tuin kunnen betekenen, nadat deze is aangelegd? Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Tuinontwerp maken

Een tuinontwerp laten maken door Hoveniersbedrijf Stevens

Wilt u een tuinontwerp laten maken door de tuinarchitecten van Hoveniersbedrijf Stevens? Onze tuinarchitecten hebben een unieke kijk op de situatie en bovendien brede kennis van beplanting, grondsoorten en materialen. Heeft u speciale wensen, zoals de aanleg van bijzondere tuinverlichting of erfafscheiding? Onze tuinarchitecten verwerken deze wensen graag in uw tuinontwerp en onze hoveniers staan voor u klaar om uw wensen te realiseren. Uw tuin is bij Hoveniersbedrijf Stevens in goede handen.

Contact opnemen met Hoveniersbedrijf Stevens

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van uw tuin en wilt u graag een tuinontwerp laten maken door de tuinarchitecten van ons hoveniersbedrijf in Hoogeveen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van ontwerpers, hoveniers en stratenmakers staat voor u klaar.

Tuinontwerp op maat

Nieuwe tuin laten ontwerpen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan