Bestrating laten aanleggen

Bestrating

Wilt u uw terrein of tuin opnieuw laten bestraten? Ook voor bestratingswerkzaamheden kunt u bij allround hoveniersbedrijf Stevens terecht. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons breed geschoolde personeel kunnen wij alle tuinwerkzaamheden voor u uitvoeren. Ons team bestaat uit vakmensen die allemaal hun eigen talenten hebben. Hierdoor beschikken wij over brede kennis en ervaring op elk gebied, gaan we efficiënt te werk en wordt er bespaart op manuren. Het aanleggen van bestrating is een van de werkzaamheden die wij voor u uit kunnen voeren. Bestrating aanleggen is een klus die veel specifieke kennis vereist. Als bestrating niet op de juiste wijze wordt aangelegd, treden er sneller verzakkingen op, met gebroken tegels, kuilen en bijbehorende plassen water als gevolg. Wilt u bestrating aan laten leggen? De specialisten van Hoveniersbedrijf Stevens kunnen uw bestrating op professionele wijze voor u aanleggen, zodat u jarenlang onbezorgd kunt genieten van prachtig straatwerk.

Bestrating laten aanleggen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Het belang van goede bestrating

Het is van groot belang dat bestrating op de juiste wijze wordt aangelegd. De bestrating van uw tuin of terrein bepaalt namelijk voor een groot gedeelte de uitstraling ervan. Bestrating leggen moet op de juiste wijze worden uitgevoerd, zodat u jaren kunt genieten van prachtig straatwerk met een krachtige uitstraling. Goede bestrating aanleggen begint bij het creëren van de juiste ondergrond. Door de ondergrond goed te verstevigen en er voor te zorgen dat het regenwater goed weg kan lopen worden verzakkingen, gebroken tegels en grote plassen water voorkomen. Elk soort straatwerk vereist een andere werkwijze wat betreft de ondergrond. De specialisten van hoveniersbedrijf Stevens weten feilloos welke ondergrond het beste bij uw soort straatwerk past. Wilt u jarenlang genieten van prachtige bestrating? Dan is onderhoud van groot belang. Naast het regelmatig reinigen behoort ook onkruidbestrijding tot het onderhouden van uw bestrating. Hoveniersbedrijf Stevens kan ook deze dienst voor u uitvoeren.

Bestrating aan laten leggen

Bestrating laten aanleggen door Hoveniersbedrijf Stevens

Hoveniersbedrijf Stevens kan alle soorten bestrating voor u aanleggen. Van keramische tegels tot sierbestrating en van het bestraten van een bedrijfsterrein of parkeerplaats tot het bestraten van een tuinpad, wij voeren alle werkzaamheden met plezier voor u uit. U kunt bij ons terecht voor herbestrating, geheel nieuwe bestrating en bestrating ophogen. Wilt u dat uw nieuw bestrate tuinpad of oprit ook ’s avonds goed zichtbaar is? Wij kunnen ook de tuinverlichting voor u aanleggen. Ons ervaren team staat voor u klaar om alle soorten bestratingswerkzaamheden uit uw handen te nemen.

Bestrating aanleggen

Kosten bestrating leggen door Hoveniersbedrijf Stevens

De kosten bestrating zijn geheel afhankelijk van het oppervlakte dat bestraat moet worden en de bijbehorende werkzaamheden. Omdat wij zelf in het bezit zijn van alle vereiste materialen en machines, kunnen wij de werkzaamheden snel en efficiënt uitvoeren. Zo beschikken wij over een eigen zanddepot, een minikraan, een shovel en zelfs een tractor met een dumper, waar wij ook groot grondverzet mee kunnen uitvoeren. Dankzij deze dingen kunnen wij grote hoeveelheden zand tegelijk verplaatsen, waardoor de werkzaamheden sneller uitgevoerd kunnen worden. Hierdoor besparen wij op de uren en maken wij efficiënt bestraten mogelijk. Moet de oude bestrating eerst verwijderd worden? Hoveniersbedrijf Stevens kan dat voor u uitvoeren en tevens de oude bestrating afvoeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Herbestrating kosten

Ook de kosten van herbestrating zijn geheel afhankelijk van het oppervlakte dat opnieuw bestraat moet worden. Hoe groter het oppervlakte, hoe hoger de totale kosten. Benieuwd geworden naar de kosten voor uw terrein? Vraag dan gerust een offerte aan of neem contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bestrating leggen? Neem contact op met Hoveniersbedrijf Stevens

Wilt u bestrating laten aanleggen in uw tuin? Neem contact op met Hoveniersbedrijf Stevens. Jarenlange ervaring en brede kennis van zaken zorgen er voor dat wij elk oppervlakte geheel naar wens kunnen bestraten. Bij Hoveniersbedrijf Stevens staat goede communicatie hoog in het vaandel. De persoonlijke betrokkenheid van Hoveniersbedrijf Stevens zorgt er voor dat u een vast aanpreekpunt heeft, de lijnen kort blijven en uw wensen echt gehoord worden. Zo ontstaat er een fijne samenwerking. Heeft u vragen over ons bedrijf, wilt u meer weten over onze diensten of bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Hovenier Dirk Stevens staat u graag te woord.

Bestrating laten aanleggen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan