Een tuin aanleggen met behulp van Hoveniersbedrijf Stevens

Tuin laten aanleggen

Wilt u een tuin laten aanleggen en bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf die deze werkzaamheden voor u uit kan voeren? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Stevens aan het juiste adres. Hoveniersbedrijf Stevens is een allround hoveniersbedrijf dat alle groenwerkzaamheden voor u uit kan voeren. Wij zijn in het bezit van de vereiste kennis en materialen om allerlei soorten en maten tuinen te realiseren. Van het aanleggen van een vijver tot het aanleggen van tuinverlichting, wij zijn u op alle onderdelen van tuinaanleg graag van dienst. Wilt u uw tuin aan laten leggen door een professioneel bedrijf? Ons enthousiaste en vakkundige team staat voor u klaar om uw tuin geheel naar uw wens vorm te geven.

  • Uw tuin volledig naar wens voor u aangelegd
  • Jarenlange ervaring voor de mooiste tuin
  • Hoogwaardige kwaliteit materialen

Nieuwe tuin laten aanleggen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een nieuwe tuin aanleggen

Heeft u een nieuwe woning laten bouwen en moet uw tuin nog worden aangelegd? De tuin is het verlengde van uw woning en een bepalende factor in de uitstraling. Goed en bijpassend tuinaanleg is daarom van groot belang. Wij van Hoveniersbedrijf Stevens kunnen de tuin van uw nieuwe woning voor u aanleggen. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden die de ruimte biedt, bespreken wij uw wensen en stellen wij een tuinontwerp op. Nadat het tuinontwerp is goedgekeurd beginnen we met het tuinaanleg. Door het tuin aanleggen uit te laten voeren door Hoveniersbedrijf Stevens bent u verzekerd van een prachtige tuin, waar u jaren van kunt genieten.

Tuin laten aanleggen

Een bestaande tuin opnieuw aanleggen

Is de tuin van uw woning verouderd of verwaarloosd? Hoveniersbedrijf Stevens kan uw tuin opnieuw voor u aanleggen. Indien u dat wenst, kunnen bovendien bepaalde delen van de oude tuin bewaard worden. Denk bijvoorbeeld aan een mooie haag, een stralend en gezond gazon of een prachtige, oude boom. Het is jammer om deze mooie onderdelen uit een tuin te verwijderen. Uw tuin aan laten leggen door Hoveniersbedrijf Stevens verzekert u dat de goede basis van uw tuin bewaard blijft en dat deze gecombineerd wordt met nieuwe tuintrends. Het vakkundige en enthousiaste team van Hoveniersbedrijf Stevens voert het tuin aanleggen graag voor u uit.

Tuin Blaricum

Grote tuin aanleggen

Een grote tuin aanleggen is een flinke klus die veel specifieke kennis vereist. Een grote ruimte goed vullen kan namelijk een flinke uitdaging zijn. U wilt immers voldoende ruimte voor ontspanning, groen en vermaak. Hoveniersbedrijf Stevens beschikt over de juiste kennis, ervaring en materialen om het (opnieuw) aanleggen van uw grote tuin zo goed mogelijk te laten verlopen. Bij het aanleggen van een grote tuin is het belangrijk om groots te denken. Kleine bloemperken en kleinschalig groen vallen vaak in het niet in een grote tuin. Door te kiezen voor grote, duidelijke lijnen, een duidelijke verdeling van de ruimte en grootschalige beplanting, krijgt uw tuin karakter en sfeer. Door uw grote tuin opnieuw aan te laten leggen door Hoveniersbedrijf Stevens bent u verzekerd van een prachtige tuin met een krachtige uitstraling, waar u ruimte heeft om te ontspannen, te sporten en te spelen.

Kleine tuin aanleggen

Een krachtige uitstraling is niet alleen weggelegd voor grote tuinen. Ook kleine tuinen kunnen groots en majestueus ogen én multifunctioneel zijn. Het aanleggen van kleine tuinen is een vak apart. Het vereist veel kennis, inzicht en ervaring. Wilt u dat uw kleine tuin een majestueuze uitstraling krijgt en dat de beschikbare ruimte optimaal benut wordt? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Stevens aan het juiste adres. Wij hebben ruimschoots ervaring met een kleine tuin aanleggen. Met behulp van Hoveniersbedrijf Stevens wordt uw kleine tuin aanleggen een groot succes.

Nieuwe tuin laten aanleggen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Tuinaanleg offerte aanvragen

Wat kost een tuin aanleggen? Deze vraag krijgen wij vaak. Het is moeilijk om dat te zeggen, omdat tuin aanleggen kosten afhankelijk zijn van de grootte van de tuin en werkzaamheden. U kunt bij ons tuinaanleg offertes aanvragen, maar wij komen ook graag bij u langs om te adviseren en de mogelijkheden met u te bespreken.

Tuin laten aanleggen door Hoveniersbedrijf Stevens

Uw tuin laten aanleggen door Hoveniersbedrijf Stevens resulteert in een prachtige tuin waar u jarenlang plezier van gaat hebben. Van grote tuinen tot stadstuinen, wij kunnen allerlei soorten en maten tuinen voor u aanleggen. Omdat wij een allround hoveniersbedrijf in Hoogeveen zijn en beschikken over professionele materialen en machines, kunnen wij alle werkzaamheden zelf voor u uitvoeren. Zo kunnen de werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd en blijven de kosten van tuinaanleg zo laag mogelijk. Wilt u na het aanleggen van de tuin blijven genieten van een prachtige, goed onderhouden tuin, maar heeft u zelf geen groene vingers? Dan kunt u ook bij ons terecht voor het tuinonderhoud van uw nieuwe tuin. Heeft u vragen over ons bedrijf, onze diensten of wilt u uw tuin aan laten leggen door Hoveniersbedrijf Stevens? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Tuin aan laten leggen