Bomen verwijderen met behulp van Hoveniersbedrijf Stevens

Bomen verwijderen

Zieke bomen, gevaarlijke bomen en bomen die te veel overlast veroorzaken kunnen het beste zo snel mogelijk verwijderd worden, om schade en vervelende situaties te voorkomen. Bij het verwijderen van bomen is specifieke vakkennis en enige ervaring onmisbaar. Zonder kennis en ervaring kunnen er tijdens het verwijderen gevaarlijke situaties ontstaan en kan er veel schade aan de omgeving worden aangericht. Wilt u dergelijke situaties voorkomen? Dan is het aan te raden om het verwijderen van uw bomen uit te besteden aan de boomexperts van Hoveniersbedrijf Stevens. Door het bomen verwijderen over te dragen aan ons ervaren team worden vervelende situaties voorkomen en worden de werkzaamheden veilig en snel uitgevoerd.

Bomen laten verwijderen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Waarom bomen laten verwijderen?

Een boom kan om verschillende redenen verwijderd worden. Zo kan het voorkomen dat de boom in de weg staat van nieuwe plannen en vanwege gezondheidsredenen of praktische redenen niet verplaatst kan worden, maar kan de boom ook te veel overlast veroorzaken, onherstelbare schade hebben opgelopen, gevaar opleveren voor zijn omgeving of ziek zijn. Bomen verwijderen is een behoorlijke klus die veel risico’s met zich meebrengt. Als een boom niet op de juiste manier verwijderd wordt kan dat voor gevaarlijke situaties zorgen en veel schade aanrichten aan de omgeving van de boom. Wilt u dergelijke situaties voorkomen? Dan is het aan te raden om het bomen verwijderen niet zelf uit te voeren, maar uit te besteden aan de ervaren hoveniers van Hoveniersbedrijf Stevens. Onze ervaren hoveniers houden bij het verwijderen van bomen altijd de veiligheid van de omgeving in het oog en nemen geen onnodige risico’s. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Bomen laten verwijderen door Hoveniersbedrijf Stevens kan veel gevaarlijke situaties voorkomen

Verschillende manieren van bomen verwijderen

Het verwijderen van bomen kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Welke vorm het beste uitgevoerd kan worden, is afhankelijk van de situatie en uw persoonlijke eisen. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende manieren van bomen laten verwijderen.

Bomen kappen. een veilige en snelle manier van bomen verwijderen

Bomen laten kappen

Een boom kappen houdt in dat de kroon en de stam van de boom tegelijkertijd verwijderd worden. De boom wordt dus in één keer in zijn geheel omgezaagd en de wortels van de boom en de boomstronk blijven in de grond zitten. Door een boom te laten kappen kan deze relatief snel verwijderd worden. Deze vorm van bomen verwijderen is daarom bij uitstek geschikt voor bomen die een groot risico vormen voor hun omgeving en snel verwijderd moeten worden. Heeft u in het verleden één of meerdere bomen laten kappen en wilt u de boomstronken toch uit de grond laten verwijderen? Het verwijderen van de boomstronken kan uiteraard altijd op een later tijdstip worden uitgevoerd. Hoveniersbedrijf Stevens voert zowel het bomen kappen als het verwijderen van de boomstronk graag voor u uit.

Omgevallen boom door storm

Een flinke storm kan behoorlijk veel schade aanrichten. Afgewaaide takken kunnen de omgeving behoorlijk beschadigen, en omgewaaide bomen kunnen wegen en andere doorgangen versperren. Het is belangrijk dat deze zo snel mogelijk opgeruimd worden, zodat het dagelijkse verkeer er weer langs kan. Hoveniersbedrijf Dirk Stevens kan deze omgevallen boom opruimen. Bij ons hebben omgewaaide bomen op lastige, drukke plekken de hoogste prioriteit. Wij komen zo snel mogelijk langs om de omgevallen boom op te ruimen, zodat het dagelijks leven er zo weinig mogelijk hinder van ondervindt.

Een flinke storm kan behoorlijk veel schade aanrichten.

Bomen laten rooien

Wilt u een boom in zijn geheel laten verwijderen? Ook dat kan Hoveniersbedrijf Stevens voor u uitvoeren. Een boom in zijn geheel laten verwijderen wordt ook wel rooien genoemd. Het rooien van een boom houdt in dat de kroon, de stam en de wortels van de boom verwijderd worden. Hierdoor is de boom echt verdwenen en is er ruimte voor nieuwe plannen. Wilt u één of meerdere bomen laten rooien in uw tuin of op uw terrein? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Stevens aan het juiste adres. Dankzij jarenlange ervaring in de bosbouw en in het tuinonderhoud weten onze hoveniers feilloos hoe ze uw bomen veilig en efficiënt kunnen rooien.

Bomen laten vellen

Soms is een boom omringd met gebouwen of andere bomen en is er geen ruimte om de boom in één keer te kappen of te rooien. In dergelijke gevallen is het beter om de boom te vellen. Bomen vellen houdt in dat de boom tak voor tak kleiner wordt gemaakt. Als de hele kroon van de boom verwijderd is, kan de stam in delen naar beneden worden gehaald. Het vellen van bomen is een veilige manier om bomen in een dichtbebouwde of -begroeide omgeving te verwijderen. Door een boom te vellen loopt de omgeving van de boom geen schade op en wordt de boom op veilige wijze verwijderd.

Bomen verwijderen met oog voor veiligheid

Het verwijderen van bomen brengt veel risico’s met zich mee. Daarom is het aan te raden om deze werkzaamheden niet zelf uit te voeren, maar uit te besteden aan een professional. Een verkeerd vallende tak, een slecht ingeschatte valrichting en gebrek aan de juiste materialen en machines kunnen er voor zorgen dat u uzelf en uw omgeving in gevaar brengt. Uw bomen laten verwijderen door Hoveniersbedrijf Stevens zorgt ervoor dat u en uw omgeving geen gevaar lopen. Zo weet u zeker dat uw bomen op veilige wijze worden verwijderd. Hoveniersbedrijf Stevens heeft jarenlange ervaring op het gebied van bomen verwijderen en kan deze werkzaamheden overal voor u uitvoeren. Van het verwijderen van bomen in tuinen en parken tot dichtbegroeide bossen of dichtbebouwde woonwijken, onze hoveniers kunnen de werkzaamheden in elke omgeving veilig uitvoeren.

Het verwijderen van bomen, uitgevoerd met professionele machines en materialen

Bomen verwijderen uitbesteden aan Hoveniersbedrijf Stevens

Voor alle werkzaamheden omtrent bomen bent u bij Hoveniersbedrijf Stevens aan het juiste adres. Zo kunt u niet alleen bij ons terecht voor bomen verwijderen, maar kunnen wij ook bomen voor u verplaatsen, mits het een gezonde boom betreft. Bomen verplaatsen zorgt er voor dat gezonde bomen niet onnodig gekapt worden en geeft bomen een tweede kans op een nieuwe standplaats. Heeft u een boom laten verwijderen omdat deze ziek was of teveel gevaar opleverde voor zijn omgeving, en wilt u graag een nieuwe boom laten planten? Ook het bomen planten en verankeren kunnen onze hoveniers voor u uitvoeren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor algemene boomverzorging, zoals bomen snoeien, en voeren wij ook de andere onderhoudswerkzaamheden in uw tuin graag voor u uit. Onze brede scala aan opdrachtgevers, van particulieren tot vakantieparken en gemeentes, zorgt er voor dat wij in allerlei verschillende omgevingen te werk kunnen gaan. Voor ons enthousiaste en vakkundige team is geen klus te groot.

Ook bomen laten verwijderen? Neem contact op met Hoveniersbedrijf Stevens

Hoveniersbedrijf Stevens kan het verwijderen van bomen in allerlei verschillende omgevingen uitvoeren. Heeft u vragen over de verschillende manieren van bomen verwijderen, wilt u meer weten over ons hoveniersbedrijf of bent u benieuwd geworden naar wat wij voor uw bomen kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en staan u graag te woord.

Bomen laten verwijderen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan