Ondersteuning bij boomverzorging voor gemeentes

Boomverzorging voor gemeentes

Openbaar groen geeft een stad of dorp vorm en uitstraling en draagt bij aan de algehele sfeer. Daarom is het van groot belang dat het groen goed onderhouden wordt. Het onderhouden van het groen in stedelijke omgevingen en gemeentes kan een behoorlijke klus zijn. Hoveniersbedrijf Stevens kan een gedeelte van de boomverzorging voor gemeentes overnemen en samenwerken met de plaatselijke plantsoenendienst. Zo kunnen alle inwoners van de gemeente genieten van een veilige, prachtig onderhouden gemeente en worden alle werkzaamheden op tijd, veilig en nauwkeurig uitgevoerd.

Gemeentelijke boomverzorging uitbesteden?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Onderhoud aan openbaar groen uitbesteden aan Hoveniersbedrijf Stevens

Openbaar groen speelt een belangrijke functie in de maatschappij. Omdat natuur als een vluchtheuvel voor de geest werkt, kan de aanwezigheid van natuur een wezenlijk verschil maken in hoe gelukkig de inwoners van een gemeente zijn. In een groene gemeente zijn mensen vaak gelukkiger en worden ze ouder. Omdat de aanwezigheid van natuur een grote rol speelt in het welzijn van de inwoners van een gemeente, is het belangrijk dat er voldoende natuur aanwezig is en deze natuur goed onderhouden wordt. Het onderhoud aan openbaar groen is echter een behoorlijke klus. Soms kunnen de werkzaamheden zo oplopen dat de gemeentelijke plantsoenendienst het even niet kan bolwerken. In dergelijke gevallen kan de hulp van een professioneel hoveniersbedrijf worden ingeschakeld. Hoveniersbedrijf Stevens beschikt over de juiste voertuigen, machines en mankrachten om de plantsoenendienst bij te staan in het onderhoud van openbaar groen en voert de boomverzorging voor gemeentes graag uit.

Gemeentelijke boomverzorging, uitgevoerd door Hoveniersbedrijf Stevens

Boomverzorging en groenonderhoud openbare parken

Parken spelen een grote rol in het leven van de inwoners van grotere plaatsen en steden. Ze dienen als een verlenging van de achtertuin en vormen de enige tuin voor mensen die in appartementen wonen. Zodra het weer het toelaat stromen stadsparken vol met mensen die van het heerlijke weer willen genieten. Omdat het park door de inwoners van steden intensief gebruikt wordt, is het belangrijk dat het veilig en goed toegankelijk is. Het onderhouden van een park kan door de gemeentelijke plantsoenendienst worden uitgevoerd, maar het is ook mogelijk om de hulp in te schakelen van Hoveniersbedrijf Stevens. Dankzij onze professionele materialen, voertuigen en machines kunnen wij de grotere klussen op het gebied van parkonderhoud overnemen van de plantsoenendienst. Ons ervaren en enthousiaste team van vakbekwame hoveniers kunnen alle werkzaamheden op het gebied van parkonderhoud uitvoeren. Tijdens het uitvoeren van deze werkzaamheden staat de veiligheid van onze werknemers en de passanten centraal. De werknemers van Hoveniersbedrijf Stevens nemen geen onnodige risico’s en zetten graag een stap extra om de veiligheid van de omgeving en het welzijn van de natuur te waarborgen.

Boomverzorging langs (grote) wegen

Hulp bij boomverzorging voor gemeentes

Niet alleen parken vergen behoorlijk veel onderhoud, ook het groen langs de openbare wegen moet goed onderhouden worden. Het groen langs openbare wegen bestaat voornamelijk uit bomen. De boomverzorging van deze bomen bestaat uit allerlei verschillende werkzaamheden. Zo moeten de bomen zo nu en dan gesnoeid worden, om overlast en gevaarlijke situaties te voorkomen. Zieke bomen moeten op tijd verwijderd worden, om schade aan de omgeving te voorkomen en bomen die in de weg staan van nieuwe plannen moeten verplaatst of gekapt worden. Voor het snoeien van bomen, het verplaatsen van bomen en het verwijderen van bomen bent u bij Hoveniersbedrijf Stevens aan het juiste adres. Wij beschikken over alle vereiste materialen om deze werkzaamheden snel en veilig uit te voeren, terwijl wij de overlast tot het minimum beperken. Is er recent een nieuwe weg aangelegd en wilt u deze als gemeente graag van beplanting voorzien? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Van bomen planten en verankeren tot het aanleggen van andere beplanting, onze hoveniers voeren alle werkzaamheden nauwkeurig en op professionele wijze voor u uit.

Boomverzorging in gemeentelijke bossen

Hoveniersbedrijf Stevens heeft jarenlange ervaring op het gebied van tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging, maar wij zijn ook al een aantal jaren werkzaam in de bosbouw. Vanuit deze ervaring kunnen wij als hoveniersbedrijf uw gemeente ook ondersteunen in het onderhoud van de gemeentelijke bossen. Zo kunnen wij bomen verwijderen, bossen uitdunnen en nieuwe bomen aanplanten. Dankzij onze professionele voertuigen en machines, zoals tractoren, hoogwerkers en graafmachines, kunnen wij alle werkzaamheden in de gemeentelijke bossen voor onze rekening nemen en is de boomverzorging voor gemeentes in goede handen.

Mogelijkheden

Het gemeentelijke groenonderhoud voor een gedeelte uitbesteden aan Hoveniersbedrijf Stevens kan op verschillende manieren. Zo kunt u er voor kiezen om de planning en verantwoordelijkheid van het onderhoud geheel bij ons hoveniersbedrijf in Hoogeveen neer te leggen, maar is het ook mogelijk om de planning en verantwoordelijkheid in het beheer van de gemeente houden. Bij Hoveniersbedrijf Stevens vinden wij het belangrijk om mee te denken met onze klanten. Wij helpen u graag met de planning van het onderhoud en kunnen u op verschillende manieren ondersteunen. Zo kunnen onze hoveniers samenwerken met de medewerkers van de gemeentelijke plantsoenendienst, maar is het ook mogelijk om de werkzaamheden volledig aan ons over te dragen. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij bespreken ze graag met u.

Hoveniersbedrijf Stevens kan gemeentes ondersteunen bij het onderhoud aan openbaar groen

Contact opnemen met Hoveniersbedrijf Stevens

Wilt u meer weten over groenonderhoud en boomverzorging voor gemeentes, heeft u vragen over ons bedrijf of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee.

Gemeentelijke boomverzorging uitbesteden?

Vraag een vrijblijvende offerte aan