Oprit laten bestraten door een professioneel hoveniersbedrijf

Oprit laten bestraten

Wilt u een oprit laten leggen of wilt u uw oprit opnieuw bestraten? De oprit is een van de onderdelen van uw tuin die het meest gebruikt wordt. Door het intensieve gebruik slijt een oprit vaak sneller dan de andere onderdelen van uw tuin. Het is daarom van groot belang dat een oprit op de juiste wijze wordt aangelegd. Een goede bestratingstechniek kan de levensduur van uw oprit namelijk met jaren verlengen. De stratenmakers van Hoveniersbedrijf Stevens zijn breed geschoold en hebben jaren ervaring. Vanuit deze ervaring kunnen zij uw oprit vakkundig bestraten. Of het nou gaat om een nieuwe oprit aanleggen of een oude oprit opnieuw bestraten, zij voeren alle werkzaamheden met plezier voor u uit.

Oprit laten bestraten?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Oprit laten aanleggen

Oprit aanleggen door Hoveniersbedrijf Stevens

Heeft u een nieuwe woning laten bouwen en wilt u de oprit laten bestraten of wordt de tuin van uw huidige woning gereconstrueerd en wordt er een oprit aan uw tuin toegevoegd? Een oprit aanleggen is een zware klus die veel specifieke kennis vereist. De stratenmakers van Hoveniersbedrijf Stevens zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bestraten. Zij combineren nieuwe technieken met oude werkwijzen, met een prachtige, duurzame oprit als resultaat. Of u nou de voorkeur geeft aan een oprit met sierbestrating of een oprit met gewone bestrating, de stratenmakers van Hoveniersbedrijf Stevens voeren deze klus graag voor u uit. Wilt u dat uw auto niet vies wordt als u deze niet gebruikt? Wij kunnen ook een carport voor u plaatsen, zodat u uw auto overdekt kunt parkeren.

Oprit opnieuw bestraten

Een oprit opnieuw bestraten vraagt om een andere aanpak dan een nieuwe oprit aanleggen. Bij een oprit opnieuw bestraten zijn er twee opties mogelijk: een oprit herbestraten of een oprit opnieuw laten bestraten. Het herbestraten van een oprit houdt in dat de huidige bestrating van de oprit niet wordt vervangen, maar opnieuw gelegd wordt. Een oprit opnieuw bestraten houdt in dat de huidige bestrating verwijderd en afgevoerd wordt en dat er nieuwe bestrating wordt ingelegd. Het is afhankelijk van de staat van uw huidige bestrating of een oprit herbestraten een optie is. Is herbestrating geen optie of wilt u uw oprit opnieuw laten bestraten? Hoveniersbedrijf Stevens kan de oude bestrating voor u verwijderen en afvoeren en de nieuwe bestrating aanleggen. Omdat wij zelf in het bezit zijn van een zanddepot en de vereiste apparaten, voertuigen en machines kunnen wij alle werkzaamheden efficiënt en vakkundig voor u uitvoeren. Zo bespaart u op de manuren én kunt u snel genieten van een prachtige oprit, die jaren meegaat.

Oprit laten aanleggen

Bestrating oprit auto proof

Oprit bestrating laten aanleggen door Hoveniersbedrijf Stevens

De meeste opritten worden gebruikt als parkeerplaats voor auto’s. Auto’s hebben echter behoorlijk veel gewicht. Dit gewicht kan er voor zorgen dat de oprit bestrating verzakt. Echter, door veel aandacht te besteden aan het creëren van een stabiele, sterke ondergrond en goede waterafvoer kunnen deze verzakkingen voor het grootste gedeelte voorkomen worden. Hoveniersbedrijf Stevens kan de bestrating oprit auto proof maken. Wij zorgen er voor dat de ondergrond van uw bestrating stabiel is en dat de afvoer van het water goed geregeld is. De stabiele ondergrond zorgt er voor dat de oprit bestrating het gewicht van een auto kan dragen en dankzij de waterafvoer blijven er geen plassen op de oprit blijven staan. Met behulp van deze twee dingen worden verzakkingen voorkomen en kunt u jarenlang gebruik maken van uw prachtige oprit.

Jarenlang genieten van een prachtige oprit met behulp van Hoveniersbedrijf Stevens

Het op de juiste manier aanleggen van een oprit, bijvoorbeeld door het creëren van een stabiele, duurzame ondergrond, zorgt er voor dat u langer kunt genieten van uw oprit bestrating. Naast aanleg is ook het onderhoud van uw oprit bestrating van groot belang. Onkruid en groene aanslag kunnen de uitstraling van uw oprit behoorlijk naar beneden halen. Wilt u dit voorkomen? U kunt ook bij Hoveniersbedrijf Stevens terecht voor onkruidbestrijding. Onkruidbestrijding zorgt ervoor dat onkruid geen kans krijgt op uw oprit bestrating. Wij voeren het onkruid bestrijden graag voor u uit, zodat u altijd gebruik kunt maken van een fantastische oprit. Wilt u ook altijd kunnen genieten van de rest van uw tuin, zonder dat u deze eerst moet onderhouden? Hoveniersbedrijf Stevens voert ook het onderhoud van de rest van uw tuin met plezier voor u uit.

Bestrating oprit aan laten leggen? Neem contact met ons op

Wilt u een nieuwe oprit laten aanleggen, uw oprit opnieuw laten bestraten óf uw oprit herbestraten? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Stevens aan het juiste adres. Het enthousiaste, ervaren team van Hoveniersbedrijf Stevens staat voor u klaar om een prachtige oprit aan te leggen. Wij kunnen een oprit bestraten aan de hand van uw eigen ontwerp, maar wij kunnen ook een tuinontwerp voor u opstellen. Bent u benieuwd geworden naar wat wij als hovenier in Hoogeveen voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Oprit laten bestraten?

Vraag een vrijblijvende offerte aan