Bedrijfsterrein laten aanleggen door de stratenmakers van Hoveniersbedrijf Stevens

Bedrijfsterrein laten aanleggen

Heeft u recent een nieuw bedrijfspand laten bouwen en moet het terrein nog bestraat worden? Of is de huidige bestrating rondom uw bedrijfspand aan vervanging toe? Laat uw bedrijfsterrein bestraten door de stratenmakers van Hoveniersbedrijf Stevens. Wij kunnen uw bedrijfsterrein bestraten en bovendien ook de bedrijfstuin ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Hoveniersbedrijf Stevens is een ervaren hoveniersbedrijf met een breed dienstenaanbod. Ons team bestaat uit breed geschoolde en ervaren hoveniers en stratenmakers die alle groenwerkzaamheden voor u uit kunnen voeren.

Bedrijfsterrein laten aanleggen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Toegang bedrijfsterrein laten aanleggen

De toegang naar uw bedrijfsterrein bepaalt de eerste indruk van al uw bezoekers. Het is daarom van groot belang dat deze toegang goed verzorgd is én past bij de identiteit van uw bedrijf. De toegang naar uw bedrijf hoeft niet alleen uit bestrating te bestaan. Wij kunnen de toegang naar uw bedrijf bestraten met prachtige sierbestrating en de zijkanten van de toegang beplanten met frisgroene struiken, waardoor de toegang naar het bedrijf een verzorgde en luxe uitstraling krijgt. Door de toegang naar uw bedrijfsterrein in te laten straten door Hoveniersbedrijf Stevens bent u verzekerd van een fantastische toegang die een krachtige indruk achterlaat op al uw bezoekers.

Parkeerplaatsen bedrijfsterrein laten bestraten

Parkeerplaatsen zijn een belangrijk onderdeel van een bedrijfsterrein. Het is belangrijk dat er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar zijn, zodat zowel het personeel als uw bezoekers hun auto zonder problemen kunnen parkeren. Daarnaast is het belangrijk dat de parkeerplaatsen ruim genoeg zijn om parkeerschade te voorkomen moeten ze goed onderhouden zijn. Verzakte parkeerplaatsen met gebroken tegels en groene aanslag hebben een haveloze uitstraling en geven bezoekers bovendien een slechte indruk. Uw bedrijfsterrein parkeerplaats aan laten leggen door Hoveniersbedrijf Stevens garandeert u dat de parkeerplaatsen niet verzakken of uit kapotte tegels bestaan, zodat bezoekers en uw eigen personeel na een regenbui niet uit hoeven te stappen in een plas regenwater. Wij besteden veel aandacht aan het creëren van een stabiele en stevige ondergrond. Deze ondergrond zorgt er voor dat de bestrating het gewicht van de auto goed kan dragen en dat het niet verzakt. Wilt u dat groene aanslag en onkruid geen kans krijgen? Wij kunnen ook onkruidbestrijding voor u uitvoeren, zodat u jarenlang kunt genieten van prachtig verzorgde parkeerplaatsen.

Aanleg bedrijfsterrein

Terras bedrijventerrein laten aanleggen

Bedrijfsterrein laten bestraten

Een ruim en goed verzorgd terras op uw bedrijventerrein is net zo belangrijk als een nette en ruime kantine. Het is bevorderlijk voor de concentratie dat uw werknemers op mooie zomerdagen tijdens hun pauzes kunnen genieten van het zonnige weer en dat vergaderingen en besprekingen buiten kunnen plaatsvinden. Een goed aangelegd terras is bovendien een verlengde van zowel de kantine/koffieruimte als de vergaderruimte. Gunt u uzelf, uw werknemers en uw bezoekers een prachtig aangelegde buitenruimte? Laat het terras bestraten door de stratenmakers van Hoveniersbedrijf Stevens. Zij zorgen er voor dat u jarenlang kunt genieten van een mooi aangelegd bedrijfsterras. Hoveniersbedrijf Stevens kan er bovendien met een prachtige houten overkapping voor zorgen dat uw terras deels overdekt is, waardoor er plaatsen in de zon en plaatsen in de schaduw gecreëerd kunnen worden.

De kracht van een mooi aangelegde bedrijfstuin

De staat van de bestrating van uw bedrijfsterrein is een van de eerste dingen die uw bezoekers zien. De staat van uw bedrijfstuin is het tweede. Het is belangrijk dat de tuin van uw bedrijf past bij de identiteit en kernwaarden van uw bedrijf. Hoveniersbedrijf Stevens kan uw bedrijfstuin voor u ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Heeft u bijzondere wensen voor het ontwerp van uw bedrijfstuin? Onze tuinontwerpers realiseren ze graag voor u.

Hoveniersbedrijf Stevens: Uw bedrijfsterrein in goede handen

Wilt u dat uw bedrijfsterrein een krachtige indruk achterlaat op alle bezoekers? Laat uw bedrijfsterrein en -tuin dan ontwerpen, aanleggen en onderhouden door de hoveniers en stratenmakers van uw hovenier in Hoogeveen, Hoveniersbedrijf Stevens. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfsterrein laten aanleggen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan