Tuinonderhoud uitbesteden aan de ervaren hoveniers van Hoveniersbedrijf Stevens

Tuin laten onderhouden

Onder invloed van de seizoenen is een tuin voortdurend in beweging en groei. Een tuin ziet er elke week anders uit. Tuinonderhoud is daarom van groot belang. Zonder goed en regelmatig tuinonderhoud kan uw recent aangelegde tuin binnen een aantal weken veranderen in een overwoekerde wildernis. Wilt u uw tuin laten onderhouden door een professional? De hoveniers van Hoveniersbedrijf Stevens staan voor u klaar om uw tuinonderhoud uit te voeren, zodat uw tuin altijd in topconditie is.

  • Altijd een prachtige tuin
  • Jarenlange ervaring
  • Hoogwaardige kwaliteit materialen

Tuin laten onderhouden?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Tuinonderhoud: uw tuin elk seizoen in topconditie

Tuinonderhoud zorgt er voor dat uw tuin elk seizoen in topconditie is, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een prachtige tuin. Tuinonderhoud bestaat uit een aantal verschillende onderdelen:

  • Gazononderhoud: gazononderhoud bestaat uit maaiwerkzaamheden, bemesting, verticuteren en beluchten
  • Onkruidbestrijding: onkruidbestrijding kan zowel op de bestrating als in de rest van de tuin uitgevoerd worden. Voor elk gedeelte van uw tuin hanteren wij een andere vorm van onkruidbestrijding
  • Snoeiwerkzaamheden klein groen: struiken en hagen moeten regelmatig gesnoeid worden, zodat ze gezond blijven
  • Boomverzorging: goede boomverzorging zorgt er voor dat de bomen in uw tuin in topvorm blijven en geen gevaar opleveren voor hun omgeving
  • Vijveronderhoud: indien uw tuin een vijver bevat is het van groot belang dat deze goed onderhouden wordt. Goed vijveronderhoud zorgt ervoor dat alles wat in uw vijver leeft gezond blijft
Tuin laten onderhouden

Tuinaanleg en tuinonderhoud door Hoveniersbedrijf Stevens

U kunt bij Hoveniersbedrijf Stevens terecht voor zowel tuinontwerp en tuinaanleg als tuinonderhoud. Het is mogelijk om al deze diensten aan ons uit te besteden. Onze tuinontwerpers stellen eerst een tuinontwerp voor u op. Als het ontwerp door u is goedgekeurd, beginnen wij met het aanleggen van de tuin. Als het aanleggen van de tuin is afgerond, kan er worden gestart met het onderhouden van de tuin. Door uw tuin aan te laten leggen en te laten onderhouden door onze hoveniers, weet u zeker dat uw tuin op de juiste wijze onderhouden wordt en kunt u altijd zorgeloos genieten van een prachtige, goed onderhouden tuin.

Tuinonderhoud voor bedrijven

Hoveniersbedrijf Stevens voert niet alleen tuinonderhoud in opdracht van particulieren uit. Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor de aanleg en het onderhoud van hun tuin. Heeft uw bedrijf een prachtige tuin en bent u op zoek naar een hovenier die deze tuin voor u kan onderhouden? Wij kijken graag samen met u welk abonnement tuinonderhoud het beste bij uw bedrijf past. Is tuinonderhoud niet voldoende om uw bedrijfstuin weer een prachtig plaatje te maken? Wij voeren ook tuinaanleg voor bedrijfstuinen uit. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Tuinonderhoud laten uitvoeren

Wat kost tuinonderhoud

Het is moeilijk om een indicatie te geven van de kosten van tuinonderhoud. Tuinonderhoud prijzen zijn namelijk geheel afhankelijk van de grootte van de te onderhouden tuin, de frequentie van het tuinonderhoud en de onderhoudswerkzaamheden. Wij kunnen het tuinonderhoud voor uw tuin wekelijks uitvoeren, maar ook maandelijks of één maal per seizoen. Daarnaast kunnen onze hoveniers uw tuin een voorjaarsbeurt geven of uw tuin winterklaar maken. Uw tuin is bij ons hoveniersbedrijf in goede handen.

Tuinonderhoud door Hoveniersbedrijf Stevens

Heeft u zelf geen groene vingers, ontbreekt het u aan de tijd of energie om uw tuin te onderhouden of is uw tuin te groot om deze zelf te onderhouden? Door het tuinonderhoud uit te besteden aan de hoveniers van Hoveniersbedrijf Stevens, hoeft u op mooie dagen niet eerst het onderhoud van uw tuin uit te voeren en kunt u direct genieten van een prachtige tuin. Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten of bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord om al uw vragen over tuinonderhoud te beantwoorden en de mogelijkheden met u te bespreken.

Tuin laten onderhouden?

Vraag een vrijblijvende offerte aan