Erfafscheiding plaatsen? Hoveniersbedrijf Stevens kan alle soorten erfafscheiding voor u aanleggen

Erfafscheiding plaatsen

De tuin en het terras dienen vaak als een verlengstuk van de woonkamer, waar we zodra het weer het toelaat veel tijd doorbrengen. De tuin is een plek van uzelf, waar u helemaal tot rust kunt komen. Om ervoor te zorgen dat u op mooie dagen echt tot rust kunt komen in uw tuin, is goede erfafscheiding van groot belang. Erfafscheiding zorgt ervoor dat u ongestoord in de tuin kunt zitten en dat onbevoegden uw tuin niet zomaar kunnen betreden. Erfafscheiding is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Welk soort het meest geschikt is voor uw tuin hangt af van uw persoonlijke smaak en de ligging van uw tuin. Wilt u nieuwe erfafscheiding laten plaatsen? De ervaren hoveniers van Hoveniersbedrijf Stevens voeren deze werkzaamheden graag voor u uit.

Nieuwe erfafscheiding laten plaatsen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een erfafscheiding laten plaatsen door Hoveniersbedrijf Stevens

Nieuwe erfafscheiding plaatsen is een flinke klus waar veel bij komt kijken. Zo moet de eventueel aanwezige oude erfafscheiding verwijderd en afgevoerd worden, moet de exacte erfgrens bepaald worden en moet er een nieuwe fundering worden aangelegd met behulp van grondverzet. Als de erfgrens bepaald is, kan er worden overgegaan tot het plaatsen. Bij het plaatsen is het belangrijk dat de erfafscheiding zowel horizontaal als verticaal waterpas staat en een goede fundering heeft, zodat omwaaien en scheefzakken voorkomen worden. Heeft u geen ervaring met het plaatsen van erfafscheiding of ontbreekt het u aan de tijd? Dan is het aan te raden om de werkzaamheden uit te besteden aan een ervaren hoveniersbedrijf. Het ervaren en enthousiaste team van Hoveniersbedrijf Stevens voert het plaatsen graag voor u uit.

Plaatsen erfafscheiding

Erfafscheiding natuurlijk

Erfafscheiding is verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en uitvoeringen, waardoor er voor elke tuin een passende vorm beschikbaar is. Geeft u de voorkeur aan een prachtige, groene tuin? Dan is natuurlijke erfafscheiding iets voor u. Natuurlijke erfafscheiding zorgt er voor dat uw tuin een prachtige groene omlijsting krijgt en kan op verschillende manieren worden aangelegd. Zo kunt u kiezen voor een volledig natuurlijke erfafscheiding gemaakt van haagplanten, maar behoort ook een klimop erfafscheiding, gemaakt van een klimrek en meerdere klimplanten, tot de mogelijkheden. Bij een natuurlijke erfafscheiding heeft u bovendien de keuze uit verschillende soorten haagplanten en klimplanten, waardoor er altijd een mogelijkheid is die helemaal bij u past.

Erfafscheiding natuurlijk

Haagplanten

De meest populaire vorm van natuurlijke erfafscheiding is een erfafscheiding met behulp van haagplanten. Kiest u voor deze vorm van erfafscheiding? Dan is het aan te raden om te kiezen voor wintergroene haagplanten. Wintergroene haagplanten zorgen er voor dat de erfafscheiding het hele jaar door prachtig groen blijft en voldoende privacy biedt. Hoveniersbedrijf Stevens geeft u graag advies over welke haagplanten de beste keuze zijn voor uw tuin én legt de natuurlijke erfafscheiding graag voor u aan. Tevens kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw natuurlijke erfafscheiding en eventueel de rest van uw tuin.

Schuttingen

Geeft u de voorkeur aan een erfafscheiding van hout? Ook daarvoor kunt u bij Hoveniersbedrijf Stevens terecht. Of het nou gaat om een eenvoudige houten schutting, een combinatie van hout en beton of een combinatie van hout en metselwerk, u bent bij Hoveniersbedrijf Stevens aan het juiste adres. Wilt u uw houten erfafscheiding combineren met een houten overkapping of een houten tuinhuis? Ook dat is mogelijk bij Hoveniersbedrijf Stevens. Van advies geven en het opstellen van een ontwerp tot het plaatsen van de erfafscheiding en eventueel andere bijpassende houten elementen in uw tuin, het ervaren en vakbekwame team van Hoveniersbedrijf Stevens is u graag van dienst. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Een robuuste, sterke erfafscheiding laten plaatsen

Bent u op zoek naar sterke, ondoordringbare erfafscheiding met een robuuste uitstraling? Dan is een erfafscheiding van schanskorven iets voor u. Schanskorven zijn grote korven, gemaakt van staalmatten. De korven zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en worden gevuld met breukmateriaal, zoals breukstenen of glasbrokken. Schanskorven zijn geschikt voor allerlei soorten en stijlen tuinen en geven de tuin een sfeervolle uitstraling. Wilt u een erfafscheiding van schanskorven laten plaatsen? Hoveniersbedrijf Stevens heeft ruime ervaring met het plaatsen van schanskorven en voert de werkzaamheden graag voor u uit.

Erfafscheiding op maat laten maken

Erfafscheiding maken

Heeft u speciale wensen, zoals een schutting in combinatie met bijzondere tuinverlichting, en bent u op zoek naar een ervaren en bekwaam hoveniersbedrijf die deze wensen voor u kan realiseren? Ook voor een op maat gemaakte erfafscheiding bent u bij Hoveniersbedrijf Stevens aan het juiste adres. Wij kunnen u adviseren en stellen graag een ontwerp op. Tevens voeren wij het plaatsen van de erfafscheiding graag voor u uit. Of het nou gaat om een bijzondere combinatie van materialen of erfafscheiding in een afwijkende vorm, Hoveniersbedrijf Stevens is u graag van dienst.

Contact opnemen met Hoveniersbedrijf Stevens

Het kiezen van erfafscheiding die bij uw tuin past kan soms best lastig zijn. Twijfelt u over uw keuze en bent u op zoek naar een advies? Neem dan gerust contact met ons op. Heeft u een keuze gemaakt uit de mogelijkheden en bent u op zoek naar een ervaren hovenier dat het plaatsen van de erfafscheiding voor u uit kan voeren? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren hoveniers voeren het erfafscheiding plaatsen graag voor u uit.

Nieuwe erfafscheiding laten plaatsen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan