Een terras aanleggen is in goede handen bij de ervaren stratenmakers van Hoveniersbedrijf Stevens

Terras laten leggen

Het terras is een plaats waar veel tijd wordt doorgebracht. Zodra het weer het toelaat verruilen wij de woonkamer voor ons terras. Het is daarom belangrijk dat het een plaats is waar u graag zit. Een terras met gebroken tegels en verzakt straatwerk nodigt niet uit tot genieten van het mooie weer. Is uw terras oud en verzakt en wilt u een nieuw terras laten aanleggen? De stratenmakers van Hoveniersbedrijf Stevens voeren het terras aanleggen graag voor u uit, zodat u weer kunt genieten van het heerlijke weer op een prachtig terras.

Nieuw terras laten aanleggen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Terras aanleggen

Heeft u een nieuwe woning laten bouwen en wilt u een nieuw terras aan laten leggen? Of wilt u bij uw huidige woning een nieuw terras laten aanleggen of het huidige terras opnieuw bestraten? Hoveniersbedrijf Stevens kan zowel een nieuw terras aanleggen als een bestaand terras herstellen. Wij kunnen een terras betegelen met sierbestrating of keramische tegels en kunnen al uw wensen voor u realiseren. Kan uw huidige terras wel een opknapbeurt gebruiken? Afhankelijk van de staat van uw huidige terras kunnen wij het volgende voor u betekenen:

  • Terras herstellen: Uw terras herstellen houdt in dat wij de verzakkingen van uw terras ophogen en gebroken tegels vervangen. Door uw terras te renoveren vinden er geen grote veranderingen plaats en lijkt uw huidige terras weer als nieuw
  • Terras heraanleggen: Een terras heraanleggen betekent dat wij de bestrating van uw terras verwijderen, eventuele verzakkingen ophogen en vervolgens het terras bestraten met de oude tegels. Hierdoor kunt u nog jaren van uw terras genieten, zonder dat u daarvoor nieuwe bestrating hoeft aan te schaffen
  • Terras opnieuw bestraten: Als wij uw terras opnieuw bestraten worden de oude tegels verwijderd en afgevoerd. Wij leggen een nieuwe ondergrond voor u aan en bestraten uw terras met nieuwe tegels, zodat u weer van het mooie weer kunt genieten op een geheel vernieuwd terras
Terras laten aanleggen

Terras aanleggen kosten

Wat kost een terras bestraten? Het is een vraag die veel gesteld wordt. Het is echter moeilijk om hier een eenduidig antwoord op te geven. De kosten van een terras bestraten zijn namelijk zeer afhankelijk van de grootte van uw terras, de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden én de prijs van de nieuwe bestrating. Wilt u graag weten wat de terras aanleggen kosten voor u zijn? Neem dan gerust contact met ons op om een offerte aan te vragen.

Altijd genieten van een prachtig terras

Terras laten leggen

Van een nieuw terras wilt u uiteraard zo lang mogelijk en zo vaak mogelijk gebruik maken. Wij van Hoveniersbedrijf Stevens kunnen er voor zorgen dat de levensduur van uw terras zo lang mogelijk is. Een lange levensduur begint bij het aanleggen van een goede ondergrond. Door de ondergrond van uw terras laag voor laag aan te trillen zorgen wij er voor dat de ondergrond stabiel is. Dankzij de stabiele ondergrond verzakt het terras niet en blijven de tegels heel. Ook onkruidbestrijding is een belangrijk onderdeel als u lang wilt genieten van een stralend terras. Goede onkruidbestrijding zorgt er voor dat onkruid geen kans krijgt en uw terras niet groen uitslaat. Zo kunt u altijd genieten van een stralend terras. Wilt u ook tijdens een wisselvallige zomerdag buiten kunnen zitten? Hoveniersbedrijf Stevens kan een houten overkapping voor u plaatsen, zodat u tijdens warme dagen kunt genieten van een plaats in de schaduw en dat u tijdens wisselvallige dagen nog steeds kunt genieten van uw prachtige terras.

Contact opnemen met Hoveniersbedrijf Stevens

Wilt u een nieuw terras aan laten leggen, uw terras heraanleggen of uw terras opnieuw bestraten en bent u benieuwd geworden naar wat ons hoveniersbedrijf voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken.

Nieuw terras laten aanleggen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan