Grondverzet

Grondverzet

Grondverzet is de basis van allerlei projecten. Daarom is het van groot belang dat het op de juiste wijze uitgevoerd wordt. Grondverzet omvat alle werkzaamheden die nodig zijn om een terrein klaar te maken voor de aanleg van een bepaalde constructie. Dat kan een tuin zijn, maar ook een bouwput, een zwembad, een plantsoen, een sloot, een dijk of een weg. Hoveniersbedrijf Stevens kan alle grondverzet onderdelen voor u uitvoeren.

Grondverzet uitbesteden?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wat is grondverzet

Grondverzet omvat alle werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden voordat een terrein bouwrijp is. Ondanks het feit dat geen een stuk terrein hetzelfde is, hebben ze één ding gemeen: er is grondverzet nodig om er voor te zorgen dat er op gebouwd kan worden. Grondverzet kan worden uitgevoerd op vlak terrein, maar ook op geaccidenteerd terrein. Elk soort terrein vereist een andere aanpak. Hoveniersbedrijf Stevens is u hierin graag van dienst.

Grondverzet op vlak terrein

Het grondverzet op vlak terrein wordt bepaald door een meting van het lengteprofiel. De werkzaamheden op een vlak terrein zijn meestal minder groot dan de werkzaamheden op een geaccidenteerd terrein.

Grondverzet op geaccidenteerd terrein

Grondverzet op een geaccidenteerd terrein wordt bepaald door een meting van het dwarsprofiel. Hoe grilliger het terrein, hoe dichter deze dwarsprofielen bij elkaar liggen. Grondverzet op geaccidenteerd terrein is een lastige klus waar veel bij komt kijken. Zo bestaan er allerlei wetten voor het aanvoeren en afvoeren van zand. Het ervaren en breed geschoolde team van Hoveniersbedrijf Stevens beschikt over de vereiste kennis en weet de werkzaamheden op geaccidenteerd terrein altijd tot een goed einde te brengen.

Grondverzet vlak terrein

Grondverzet onderdelen

Grondverzet is een zeer breed begrip. Het graven van een sloot, het graven van een bouwput of het aanleggen van een dijk, het valt allemaal onder grondverzet. Elk soort grondverzet vereist ander materieel en een andere aanpak. Hoveniersbedrijf Stevens beschikt over een tractor met een grondverzet dumper, een graafmachine, een minikraan en een minishovel. Ons materieel zorgt er voor dat wij alle werkzaamheden op het gebied van grondverzet, groot en klein, voor u uit kunnen voeren.

Grondverzet voor bouwputten en weg- en waterbouw

Grondverzet voor bouwputten en weg- en waterbouw wordt ook wel groot grondverzet genoemd. Op geen enkel terrein kan zomaar gebouwd worden. Het graven van een bouwput of het bouwrijp maken van een terrein voor weg- of waterbouw is daarom noodzakelijk. Hoveniersbedrijf Stevens is u hierin graag van dienst. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Grondverzet voor tuinen

Grondverzet voor de aanleg van een tuin wordt ook wel klein grondverzet genoemd. Hoveniersbedrijf Stevens is een allround hoveniersbedrijf in Hoogeveen. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor het ontwerpen van uw tuin, het grondverzet in uw tuin, de aanleg van uw tuin én het onderhoud van uw tuin. Wij zijn in het bezit van een minikraan en een minishovel en beschikken over een eigen zanddepot, waardoor wij alle werkzaamheden zelf voor u uit kunnen voeren en daardoor kunnen besparen op de tijd die wij bezig zijn met de aanleg van uw prachtige tuin.

Grondverzet


Grondverzet wetgeving

Bij grondverzet komt veel kijken. Niet alleen moet er worden bepaald welke grondverzet onderdelen ingezet worden, er moet ook rekening worden gehouden met een grote hoeveelheid procedures en wetten, opgelegd door de gemeenten, de provincie en de landelijke overheid. De grondverzet wetgeving is ingewikkeld en uitgebreid. Voor elk aspect gelden andere regels. De vakmensen van Hoveniersbedrijf Stevens zijn op de hoogte van al deze regels en wetten en loodsen u door het papierwerk en de procedures heen. Hoveniersbedrijf Stevens hanteert een duidelijke communicatie en een nauwe samenwerking met al haar opdrachtgevers. Voordat wij te werk gaan bespreken wij met u de grondverzet prijzen en worden er afspraken gemaakt over de aan- en afvoer van zand. Zo wordt miscommunicatie voorkomen en weet u altijd waar u aan toe bent.

Grondverzet uit laten voeren door Hoveniersbedrijf Stevens? Neem contact met ons op

Wilt u diverse grondverzet werkzaamheden uit laten voeren en bent u op zoek naar betrouwbare partner die u door het hele proces begeleidt? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Stevens aan het juiste adres. Duidelijke communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Door de lijnen kort te houden weten beide partijen altijd waar ze aan toe zijn en wordt miscommunicatie voorkomen. Jarenlange ervaring en een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers zorgen er voor dat Hoveniersbedrijf Stevens alle grondverzet werkzaamheden tot een gewenst einde kan brengen. Heeft u vragen of bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden met u te bespreken.

Grondverzet uitbesteden?

Vraag een vrijblijvende offerte aan