Sneeuwruimen

Wanneer het winterse weer losbarst in ons land en het landschap langzaam wit kleurt, zorgt dat voor veel overlast. Wegen zijn vrijwel onbegaanbaar, bedrijfsterreinen kunnen niet meer goed bereikt worden en parkeren op parkeerplaatsen of oprit is bijna onmogelijk. Hoveniersbedrijf Stevens helpt u dan ook graag met het sneeuw schuiven. Wij beschikken over groot materieel en kunnen zo uw bedrijfsterrein sneeuwvrij maken in relatief korte tijd. Ook sneeuwruimen op parkeerplaatsen, opritten of wegen is voor ons geen enkel probleem. Zo kunnen de werkzaamheden van uw bedrijf gewoon doorgaan en kunnen uw personeel en leveranciers zich veilig over het terrein verplaatsen.

  • Bespaar tijd, inspanning en geld
  • Gemakkelijk en veilig rijden in de winter
  • Snel sneeuwvrij dankzij deskundigen

Bedrijfsterrein sneeuwvrij maken

Terwijl kinderen en hun ouders genieten van de sneeuw, er sneeuwballengevechten gehouden worden en de sneeuwpoppen uit de grond rijzen, zitten veel bedrijven en ondernemers met een groot probleem. Het bedrijfsterrein is niet meer goed bereikbaar en werknemers en leveranciers kunnen zich vrijwel niet meer verplaatsen over het terrein. In dat geval helpen wij u graag. Sneeuwruimen maakt uw bedrijfsterrein weer begaanbaar en wij ontzorgen u hier dan ook graag! Met onze mini shovel met sneeuwschuif zorgen we ervoor dat alle sneeuw opgeruimd wordt en het terrein weer sneeuwvrij gemaakt wordt. Daarnaast beschikken we over een groter model shovel met sneeuwploeg. Hiermee kunnen we ook grote bedrijfsterreinen op een vlotte manier sneeuwvrij maken. Voordat we aan de slag gaan komen we eerst even langs om te kijken welk materiaal we het beste in kunnen zetten voor de klus. Zo kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Snel en efficiënt sneeuwruimen

Uiteraard wilt u snel weer gebruik kunnen maken van uw terrein. Of dat nu de oprit, de parkeerplaats of het erf is, wij helpen u hier graag bij. Niet alleen bedrijven helpen we met het sneeuwruimen, ook particulieren staan we graag bij. Doordat we beschikken over meerdere machines, kunnen we snel en efficiënt sneeuw schuiven en is de sneeuw snel weg. Zo kunt u het terrein weer makkelijk bereiken en heeft u geen overlast meer door de sneeuw. Een schoon terrein, waar u zich veilig kunt voortbewegen is het resultaat.

Sneeuw laten ruimen

De witte bergen sneeuw zorgen voor een schitterend plaatje. Helaas levert de sneeuw ook vele gevaarlijke situaties op en in dat geval kunt u de sneeuw laten ruimen door ons. Wij helpen u graag en verzorgen de gladheidsbestrijding onder andere bij:

  • particulieren
  • bedrijven
  • kerken
  • scholen
  • kinderopvang
  • verzorgingstehuizen
Hoveniersbedrijf Stevens helpt u met het sneeuwvrij maken ven uw terrein

De kosten van het sneeuw ruimen

Uiteraard wilt u graag weten wat de kosten zijn voor het sneeuwvrij maken van uw terrein. Hier is echter geen standaardprijs die wij hanteren. De kosten voor het sneeuw ruimen zijn afhankelijk van de grootte van het terrein, de bereikbaarheid en de hoeveelheid sneeuw. Vooraf kunnen we een prijsopgaaf voor u maken. We komen dan eerst even langs om het terrein te bekijken. Zo kunnen we ook direct zien welk materieel we het beste in kunnen zetten om de plaats zo snel mogelijk sneeuwvrij te maken.

Door het sneeuw te  ruimen kunnen u en uw personeel zich weer veilig over het terrein verplaatsen

Gladheidsbestrijding? Neem contact met ons op

Wilt u zich weer veilig over het terrein kunnen begeven en geen hinder meer ondervinden van de sneeuw? Neem dan vandaag nog contact op met Hoveniersbedrijf Dirk Stevens. Om te voorkomen dat de platgereden sneeuw glad en onbegaanbaar wordt, gaan wij snel voor u aan de slag. We schuiven het sneeuw aan de kant, zodat u en uw personeel, klanten en leveranciers weer veilig het terrein over kunnen. Ook de oprit of de toegangsweg naar uw woning maken we graag sneeuwvrij voor u. Wilt u weten wat deze hovenier in Hoogeveen voor u, uw bedrijf of uw instelling kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.