Onkruid laten verwijderen

Milieuvriendelijk onkruid laten verwijderen

Onkruid is één van de grootste vijanden in de tuin. Het kan de uitstraling van de bestrating ruineren en het belemmert de groei van de originele beplanting van de tuin. Om te voorkomen dat onkruid in uw tuin de overhand heeft, moet het bestreden worden. Het bestrijden van onkruid is een flinke klus die veel tijd kost en discipline vereist. Ontbreekt het u aan de tijd om het onkruid in uw tuin te bestrijden, maar wilt u toch kunnen genieten van een verzorgde tuin? Uw onkruid laten verwijderen door de hoveniers van Hoveniersbedrijf Stevens bespaart u veel tijd en energie. Wij beschikken over professionele materialen en kunnen het onkruid in uw tuin op verschillende milieuvriendelijke manieren verwijderen. Uw tuin is bij ons in goede handen.

Onkruid laten verwijderen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Waarom milieuvriendelijk onkruid verwijderen

Hoveniersbedrijf Stevens hecht veel waarde aan het behoud van de natuur en maakt daarom uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke onkruidbestrijdingstechnieken. Chemische bestrijdingsmiddelen zijn niet alleen voor het grootste gedeelte verboden, ze vormen ook een gevaar voor de originele beplanting van uw tuin. Een simpele regenbui kan ervoor zorgen dat de chemische bestrijdingsmiddelen de wortels van de originele beplanting bereiken en aantasten. Milieuvriendelijke onkruid bestrijding zorgt er voor dat bestaande ecosystemen in uw tuin niet verstoord worden, waardoor de originele beplanting van uw tuin geen risico loopt. Wilt u onkruid laten verwijderen op milieuvriendelijke wijze? De ervaren hoveniers van Hoveniersbedrijf Stevens voeren deze klus graag voor u uit.

Onkruid laten bestrijden

Onze milieuvriendelijke onkruidbestrijdingstechnieken

Hoveniersbedrijf Stevens maakt gebruik van twee verschillende milieuvriendelijke onkruidbestrijdingstechnieken: Onkruidbestrijding met een onkruidborstel en onkruidbestrijding met behulp van milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen. Welke vorm van onkruid verwijderen het meest geschikt is voor uw tuin, hangt af van de hoeveelheid onkruid, de grootte van de tuin en de plek waar het onkruid bestreden moet worden. Onze hoveniers bespreken dit met u voordat ze aan het werk gaan. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Onkruid verwijderen met een onkruidborstel

Onkruidbestrijding

Het verwijderen van onkruid met een onkruidborstel is een milieuvriendelijke manier van onkruidbestrijding. Met een onkruidborstel worden de planten tussen de bestrating verwijderd en wordt de bestrating gelijk schoongeveegd. Omdat de wortels van de planten in de grond kunnen blijven zitten, zal deze vorm van onkruid verwijderen regelmatig moeten worden uitgevoerd. Zo wordt voorkomen dat de planten terugkomen. Onkruid bestrijding met behulp van een onkruidborstel kan worden ingezet als preventieve onkruid bestrijding en is op allerlei manieren toepasbaar. Deze manier van onkruid verwijderen heeft helaas wel het nadeel dat het de bestrating kan beschadigen. Daarom passen wij deze vorm van onkruidbestrijding niet toe op kwetsbare bestratingssoorten.

Onkruid verwijderen met milieuvriendelijke onkruidbestrijdingsmiddelen

Geeft u de voorkeur aan onkruid verwijderen met behulp van onkruidbestrijdingsmiddelen? Ook dat kan Hoveniersbedrijf Stevens op milieuvriendelijke wijze voor u uitvoeren. Door gebruik te maken van milieuvriendelijke onkruidbestrijdingsmiddelen is het bestrijden van het onkruid niet schadelijk voor de bestaande ecosystemen en de originele beplanting in uw tuin. Zo wordt het onkruid bestreden zonder dat het nadelige gevolgen heeft voor de rest van de tuin en kunt u weer genieten van een prachtige, onkruidvrije tuin.

Groene aanslag van de tegels verwijderen

Heeft u last van groene aanslag op de bestrating? Groene aanslag kan gladheid met zich meebrengen en de uitstraling van bestrating behoorlijk ruïneren. De bestrating kan er oud en vies door lijken, terwijl deze misschien nog helemaal niet zo oud is. Groene aanslag kan daarnaast zeer hardnekkig zijn, waardoor het een hele klus is om het te verwijderen. Heeft u last van groene aanslag op uw bestrating en wilt u hier graag van af? Hoveniersbedrijf Stevens weet dankzij jarenlange ervaring feilloos hoe groene aanslag van allerlei bestratingssoorten verwijderd moet worden, zonder dat de bestrating beschadigd wordt. Wij zijn u graag van dienst.

Onkruid laten verwijderen door Hoveniersbedrijf Stevens

Wilt u onkruid laten verwijderen door een professioneel hoveniersbedrijf? Het bevlogen en ervaren team van Hoveniersbedrijf Stevens is u graag van dienst. Hoveniersbedrijf Stevens is een allround hoveniersbedrijf dat alle werkzaamheden op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud voor u uit kan voeren. Van gazonaanleg en gazononderhoud tot vijveronderhoud en boomverzorging, geen klus is ons te zwaar. Wij zijn zowel werkzaam in opdracht van particulieren als bedrijven, vakantieparken, overheden, scholen en andere instanties en kunnen alle werkzaamheden op het gebied van groen en tuinen voor u uitvoeren. Uw onkruid laten bestrijden door Hoveniersbedrijf Stevens zorgt er voor dat u het hele jaar door kunt genieten van een prachtige, nette tuin.

Onkruid bestrijden

Contact, informatie en advies

Onkruid beheer uitbesteden aan een ervaren, professioneel hoveniersbedrijf? Hoveniersbedrijf Stevens heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van tuinonderhoud en beschikt over alle vereiste materialen om onkruid op professionele wijze te verwijderen. Wij kunnen het onkruidbeheer van uw tuin van u overnemen op afroep, maar het is ook mogelijk om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten, zodat wij op vaste momenten bij u langskomen. Heeft u vragen over onze diensten, wilt u meer weten over ons bedrijf of bent u benieuwd naar wat wij als hovenier voor uw tuin kunnen betekenen op het gebied van onkruidbeheer? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies. Wij staan u graag te woord.

Onkruid laten verwijderen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan