Gazon laten onderhouden door gazonexpert Hoveniersbedrijf Stevens

Gazon laten onderhouden

Omdat het gazon een groot gedeelte van uw tuin beslaat is het belangrijk dat het gazon goed onderhouden wordt. Een prachtig, professioneel aangelegd en goed onderhouden gazon kan de uitstraling van uw tuin naar een hoger niveau tillen. Wanneer het gazon echter niet goed onderhouden wordt, is deze mooie uitstraling helaas van korte duur. Wilt u dat uw tuin een nette en verzorgde uitstraling heeft? Dan is goed en regelmatig onderhoud van groot belang. Het onderhouden van een gazon is een klus die vaak onderschat wordt. Gazononderhoud bestaat echter uit meer onderdelen dan enkel de maaiwerkzaamheden. Wilt u zeker weten dat het onderhoud op de juiste manier wordt uitgevoerd? Laat het onderhouden van uw gazon dan over aan de ervaren hoveniers van Hoveniersbedrijf Stevens. Uw gazon is bij ons in goede handen.

Gazon laten onderhouden?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

het belang van regelmatig gazononderhoud

Het hele jaar genieten van een prachtig, intens groen gazon? Dan is zowel professioneel gazonaanleg als regelmatig gazononderhoud van groot belang. Goed gazonaanleg vormt een goede basis, maar een goed begin is slechts de helft. De andere helft van een prachtig groen gazon bestaat uit goed onderhoud. Door uw gazon trouw te onderhouden wordt onkruidvorming en verdorring voorkomen en blijft het gazon in topconditie. Een gazon onderhouden is een tijdrovende klus die veel kennis van gras vereist. Beschikt u niet over deze kennis of ontbreekt het u aan de tijd om uw gazon goed te onderhouden? Dan is het aan te raden om het onderhoud uit te besteden aan een professional. Uw gazon laten onderhouden door Hoveniersbedrijf Stevens zorgt ervoor dat u het hele jaar door zorgeloos kunt genieten van een prachtige grasmat.

Gazon onderhouden

De onderdelen van gazononderhoud

Gazononderhoud bestaat uit een aantal onderdelen:

  • Maaiwerkzaamheden: Het gazon regelmatig maaien is één van de meest bekende vormen van gazononderhoud. Door het gazon regelmatig te maaien zorgt u er voor dat ook jonge grassprieten de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen, zodat uw gazon een hoge dichtheid ontwikkelt. Wij voeren de maaiwerkzaamheden graag voor u uit.
  • Het gazon beluchten: Om te voorkomen dat het gazon te dicht wordt en verdort, moet het gazon regelmatig belucht worden. Tijdens het beluchten worden er gaten in het gazon geprikt. Hierdoor kan zuurstof de grond binnendringen en kunnen de wortels van het gazon de voedingsstoffen beter opnemen. Hoveniersbedrijf Stevens beschikt over alle vereiste materialen om deze vorm van gazon onderhoud uit te voeren. Wij zijn u graag van dienst.
  • Het gazon verticuteren: Door het gazon te verticuteren wordt de dichte laag van mos en dood gras uit het gazon weggehaald, waardoor water en andere voedingsstoffen weer goed kunnen doordringen tot de bodem. Het verticuteren van het gazon wordt tweemaal per jaar uitgevoerd, in het voorjaar en in het najaar. Na het verticuteren moet het gazon bemest worden, zodat het gras voedingsstoffen heeft om te groeien. Ook voor deze vorm van gazon onderhoud bent u bij Hoveniersbedrijf Stevens aan het juiste adres.
  • Het gazon bemesten: Het bemesten van het gazon wordt meerdere malen per jaar uitgevoerd. Door het gazon voldoende te bemesten worden kale plekken op het gazon voorkomen. Kan uw gazon wel wat bemesting gebruiken? Het ervaren team van Hoveniersbedrijf Stevens is u graag van dienst.
  • Gazonziektes: Ondanks trouw gazononderhoud kan het voorkomen dat het gazon een ziekte oploopt. Heeft u het vermoeden dat uw gazon een ziekte heeft? Dan is het aan te raden om uw gazon te laten behandelen door een professioneel bedrijf. Neem contact op met Hoveniersbedrijf Stevens en maak een afspraak. Wij zijn u graag van dienst.
  • Onkruidbeheer: Heeft u last van onkruid in het gazon? Ook voor onkruidbeheer bent u bij Hoveniersbedrijf Stevens aan het juiste adres. Wij voeren het onkruidbeheer van uw gazon en de rest van uw tuin graag voor u uit.

365 dagen per jaar een gezond en stralend gazon

365 dagen per jaar genieten van een gezond en stralend groen gazon? Laat uw gazon onderhouden door de hoveniers van Hoveniersbedrijf Stevens. Van maaiwerkzaamheden tot het verticuteren van het gazon, voor onze hoveniers is geen klus te zwaar. U kunt het gehele gazononderhoud aan ons uitbesteden, maar wij kunnen ook enkele onderdelen van gazononderhoud voor u uitvoeren. Het is mogelijk om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten, maar wij voeren ook gazononderhoud en overig tuinonderhoud uit op afroep. Jarenlange ervaring op het gebied van tuinen en een passie voor groen zorgen er voor dat uw gazon bij ons in goede handen is. Naast gazononderhoud kunt u ook bij ons terecht voor tuinonderhoud, vijveronderhoud en boomverzorging. Het enthousiaste en ervaren team van Hoveniersbedrijf Stevens staat voor u klaar.

Gazononderhoud door Hoveniersbedrijf Stevens

Contact, informatie en advies

Uw gazon laten onderhouden door Hoveniersbedrijf Stevens verzekert u van een stralend gazon, het hele jaar door. Heeft u vragen over onze diensten, wilt u meer weten over ons hoveniersbedrijf of bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van gazon onderhoud? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Gazon laten onderhouden?

Vraag een vrijblijvende offerte aan