Hovenier in Drenthe

Wilt u een nieuwe tuin in Drenthe laten aanleggen? Of kunt u het tuinonderhoud niet meer combineren met uw drukke baan? Dan kan een hovenier u veel zorgen ontnemen. Als u op zoek bent naar een hovenier in Drenthe dan helpt hoveniersbedrijf Stevens u graag.

Uw eigen hovenier in Drenthe?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Over Hoveniersbedrijf Stevens

Een hoveniersbedrijf in Drenthe dat u zeker kunt bellen als u hulp nodig heeft bij uw tuin, is Hoveniersbedrijf Stevens. Wij zijn een hoveniersbedrijf in Hoogeveen, maar werken door heel noord- en midden- Nederland. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van groen en zijn daarmee een erkende hovenier in Drenthe. Wij werken zowel aan grote als aan kleine tuinen en kunnen u naast uw particuliere tuin ook helpen bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van de tuin bij uw bedrijf.

De diensten van Hoveniersbedrijf Stevens

Hoveniersbedrijf Stevens is een allround Hoveniersbedrijf in Drenthe. Dit houdt in dat u voor al uw tuinvragen en klussen bij ons terecht kunt. Wij bieden meerdere diensten aan. Voor iedere dienst hebben wij één of meerdere specialist(en) in ons team. Hieronder lees je meer over de verschillende diensten die wij aanbieden.

Ontwerp

Wilt u een tuin laten ontwerpen in Drenthe, dan kunt u ook terecht bij Hoveniersbedrijf Stevens. Wij hebben een eigen ontwerpteam in dienst. Dit team is op de hoogte van de laatste tuintrends en zorgt ervoor dat de ruimte in uw tuin maximaal benut wordt. Wanneer u hiervoor kiest, zal één van deze ontwerpers eerst met u in gesprek gaan over uw wensen. Deze verwerken zij in het ontwerp zodat de tuin helemaal bij u past. Hiernaast kijken zij ook naar uw huis, de ligging van de tuin, omgevingskleuren en nog een aantal factoren zodat uw tuin helemaal in het plaatje past. Wanneer u zelf nog niet zo goed weet wat u wil, kan de tuinarchitect met u meedenken en u advies geven. Pas wanneer u helemaal achter het ontwerp staat, zijn onze architecten klaar.

tuinontwerp door hovenier in Drenthe

Aanleg

Als het ontwerp klaar is, dan kunnen wij uw tuin aanleggen in Drenthe. Ook wanneer u zelf een ontwerp heeft gemaakt, of het ontwerp elders gemaakt is, leggen wij het graag voor u aan. Wij zullen met zorg een tuin aanleggen waar u hopelijk jaren plezier van heeft. Wij kunnen alle werkzaamheden zelf uitvoeren waardoor wij snel en efficiënt kunnen werken. Indien u dat wenst, hergebruiken wij delen van de oude tuin. Wij vinden het namelijk ook zonde als iets wat nog goed is, zomaar weg wordt gegooid. Tijdens het aanleggen houden wij persoonlijk contact met u als bewoner en proberen wij zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Als u toch hinder ervaart, kunt u altijd bij ons terecht en zoeken we naar een oplossing.

Grondverzet

Niet alleen leggen wij als hoveniersbedrijf in Drenthe met veel passie voor- en achtertuinen voor u aan, wij zijn ook in het bezit van de juiste voertuigen en materialen voor grondverzet op andere terreinen. Zo kunnen wij u helpen bij grondverzet op vlakke terreinen, maar ook op geaccidenteerde terreinen. Het is ten slotte erg belangrijk dat de basis van het project goed is en daarvoor is grondverzet nodig. Wilt u bijvoorbeeld een zwembad laten plaatsen in uw tuin, dan bereiden wij uw grond graag voor.

Onderhoud

Ook voor tuinonderhoud in Drenthe kunt u terecht bij ons. Heeft u bijvoorbeeld naast uw drukke baan geen tijd of zin meer om de tuinklussen uit te voeren? Dan kunt u die uitbesteden aan ons. U kunt ons inhuren om iedere week langs te komen, maar we kunnen ook één keer per seizoen langs komen. Wij spreken samen met u af wat u wensen zijn betreft het onderhoud en zorgen er graag voor dat uw tuin altijd in topconditie is.

Advies

Bent u op zoek naar tips over hoe u de bomen in uw tuin moet verzorgen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Wij beschikken over veel kennis als het gaat om planten en bomen. Wij kunnen u ook helpen bij de boomverzorging, zodat u bomen altijd gezond, sterk en veilig in uw tuin staan.

Boomverzorging in Drenthe

Waarom Hoveniersbedrijf Stevens

Wanneer u op zoek bent naar een hoveniersbedrijf in Drenthe, dan begrijpen wij dat u eerst goed onderzoek wilt doen naar welke hovenier het beste bij u en uw tuin past. Bij Hoveniersbedrijf Stevens vinden wij het belangrijk dat u weet wat u aan ons hebt. Daarom sommen wij hieronder de belangrijkste punten op:

  • Uw wensen staan bij ons centraal. Het is uw tuin en wij vinden het dan ook belangrijk dat deze er zo uit ziet hoe u wenst.
  • Wij hebben een enthousiast en sociaal team, we denken graag met je mee en willen zo min mogelijk overlast veroorzaken. Wij maken hierbij gebruik van korte lijntjes waardoor wij u goed kunnen helpen.
  • Wij maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen waardoor u lang van de tuin kunt genieten.
  • Wilt u toch iets wijzigen in de wensen, dan zijn wij meedenkend en betrokken.
  • Wij werken nauwkeurig, wij geloven namelijk dat details het verschil kunnen maken.
  • Wij gebruiken professionele machines en gereedschappen, zodat uw tuin de beste zorg krijgt.

Hiernaast zijn wij gelokaliseerd in Hoogeveen, waardoor wij altijd in de buurt zijn. Wij zijn dus echt uw hovenier in Drenthe in plaats van dat we helemaal vanuit de andere kant van het land moeten komen.

Meer informatie

Bent u na bovenstaande helemaal overtuigd dat wij de juiste hovenier in Drenthe zijn voor u? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Uw eigen hovenier in Drenthe?

Vraag een vrijblijvende offerte aan