Hovenier in Zwolle

Heeft u zelf totaal geen groene vingers? En is de tuin daardoor nu niet meer te overzien? Of wilt u een compleet nieuwe tuin aan laten leggen? Een hovenier kan uw tuinklussen uit handen nemen, waardoor u uw aandacht aan andere dingen kunt besteden. Bent u op zoek naar een Hovenier in Zwolle? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Stevens aan het juiste adres.

Uw hovenier in Zwolle?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Uw eigen hovenier in Zwolle

Wanneer u zelf te weinig tijd heeft voor het tuinonderhoud van uw tuin in Zwolle of u heeft gewoonweg geen groene vingers, kan een hovenier de oplossing zijn voor u. Een hovenier neemt uw tuinklussen uit handen en ontzorgt u daarmee. U hoeft zelf niet meer uren het internet af te zoeken naar hoe die ene haag nou gesnoeid moet worden. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere dingen en ligt uw tuin er altijd prachtig bij. Ook kan een hoveniersbedrijf in Zwolle u helpen bij het ontwerpen en aanleggen van een compleet nieuwe tuin en u advies geven wanneer u dat kunt gebruiken.

Over Hoveniersbedrijf Stevens

Hoveniersbedrijf Stevens is werkzaam als allround hoveniersbedrijf in Hoogeveen en omstreken. Voor al uw tuinklussen kunt u bij Hoveniersbedrijf Stevens terecht. Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van groen en een gespecialiseerd team kunnen wij uw tuin geven wat deze verdient. Hoveniersbedrijf Stevens vindt het belangrijk om een persoonlijke aanpak te hanteren, daarom houden wij de lijntjes zo kort mogelijk en luisteren wij echt naar uw wensen.

Onze diensten

Als allround hoveniersbedrijf in Zwolle en omgeving kunnen wij u ondersteunen bij alle tuinklussen en vragen. Wilt u een ontwerp laten maken voor een nieuwe tuin? Of iemand inhuren voor het onderhoud van uw tuin? Voor al deze klussen hebben wij één of meerdere specialist(en) binnenshuis. Zo kunnen wij u van begin tot eind helpen bij het realiseren van uw droomtuin. De diensten die wij aanbieden hebben wij onderverdeeld in de volgende diensten:

U kunt uw tuin laten aanleggen door een hovenier in Zwolle

Tuin ontwerpen

Heeft u de wens om uw tuin in Zwolle een totale make-over te geven? De ideeën zijn er, maar het wil nog niet echt concreet worden, laat staan dat het op papier wordt gezet. Hoveniersbedrijf Stevens kan u helpen, u kunt namelijk uw tuin laten ontwerpen in Zwolle door ons. Door met u in gesprek te gaan over uw wensen en deze vervolgens te verwerken in een ontwerp, zal binnen no time uw droomtuin op papier staan. Ons ontwerpteam beschikt over veel kennis als het aankomt op de laatste trends en ontwikkelingen in de tuinwereld. Daarnaast hebben zij ook oog voor het geheel en zullen zij ervoor zorgen dat de tuin bij zijn omgeving past. Dit doen ze door niet alleen naar de tuin te kijken, maar ook naar de kleuren en kenmerken van het huis en de verdere omgeving. Uiteraard wordt dit ontwerp in overleg met jou gemaakt.

Tuin aanleggen

Bent u tevreden over het ontwerp wat wij voor u gemaakt hebben of heeft u zelf een ontwerp gemaakt? Dan wordt het tijd voor de daadwerkelijke tuinverbouwing. Of het nu om een bestaande tuin gaat of om een nieuw aan te leggen tuin gaat, wij staan als hoveniersbedrijf in Zwolle voor u klaar. Veranderen uw wensen tijdens de tuinverbouwing? Geen probleem, wij denken met u mee over een passende oplossing. Tijdens de verbouwing maken wij gebruik van de beste materialen, machines en apparatuur. Deze hebben wij in eigen beheer waardoor wij het proces van de tuin aanleggen in Zwolle zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren en de kosten voor u laag kunnen houden. Voor ons is een persoonlijke aanpak erg belangrijk en daarom zullen wij u meenemen in het proces. Heeft u vragen of opmerkingen terwijl wij bezig zijn in de tuin, schroom dan zeker niet om ons aan te spreken.

Tuin onderhouden

Ook na de verbouwing hoeft u ons niet te missen, wij helpen u namelijk ook graag met het tuinonderhoud in Zwolle. Natuurlijk krijgt u na de oplevering van de tuin een aantal tips indien u de tuin zelf wilt gaan onderhouden, maar u kunt er ook voor kiezen om ons het onderhoud te laten plegen. Zijn er bepaalde tuinklussen die u verschrikkelijk vindt? Dan nemen wij die met alle liefde van u over. Wilt u ons niet iedere week in de tuin hebben, maar wel het hele jaar door een mooie tuin? Dan kunnen wij ook eens per seizoen langskomen om de tuin een flinke beurt te geven.

Voor het uitbesteden van uw tuinonderhoud, kunt u terecht bij ons hoveniersbedrijf in Zwolle

Hoveniersbedrijf Stevens als uw hovenier in Zwolle

Wilt u ons als hovenier in uw tuin? Dan staat ons enthousiaste team van specialisten voor u klaar om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Het team van Hoveniersbedrijf Stevens kijkt graag verder dan de gebaande (tuin)paden, dus u kunt met al uw tuinvragen bij ons terecht. Wij vinden openheid belangrijk en daarom vertellen wij u graag wat u aan ons heeft:

  • Uw wensen staan bij ons centraal. Het is tenslotte uw tuin waar wij mee aan de slag gaan.
  • Wij maken gebruik van een persoonlijke aanpak, wat inhoudt dat we met korte lijntjes werken en een open communicatie hanteren.
  • Wij hebben kwalitatief hoogwaardige machines, materialen en voertuigen in eigen bezit, waardoor wij snel en effectief te werk kunnen gaan.
  • Wij denken graag met u mee.
  • Wij werken nauwkeurig met oog voor detail.

Meer informatie

Ook uw eigen hovenier in Zwolle? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen of te mailen of vraag een offerte aan.

Uw hovenier in Zwolle?

Vraag een vrijblijvende offerte aan