Sneeuwruimen in Hoogeveen

Het hoort bij de winter en zorgt meestal voor een heleboel pret, maar sneeuw kan ook voor heel wat overlast zorgen. Wegen, parkeerplaatsen, opritten en bedrijventerreinen worden volledig dicht gesneeuwd en het is erg lastig om nog de weg op te gaan. Hierdoor kunt u al snel geen kant meer op. Hoveniersbedrijf Stevens helpt u graag met het sneeuwruimen in Hoogeveen.

Vindt u het maar een gedoe om hier iemand voor in te schakelen en denkt u: dat doe ik zelf wel even? Sneeuwruimen met een sneeuwschep kost erg veel tijd en kracht. Wij beschikken over het juiste materiaal om snel en effectief sneeuw te kunnen ruimen. Hierdoor kunt u gerust doorgaan met uw dagelijkse activiteit terwijl wij de boel voor u vrijmaken.

Sneeuwruimen in Hoogeveen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Sneeuwruimen in Hoogeveen op uw terrein

Veel mensen genieten ontzettend van een dik pak sneeuw en vooral kinderen kunnen zich er uren mee vermaken. Echter is het voor de ondernemers iets minder prettig. Zo zijn bedrijven niet meer bereikbaar en kunnen werknemers nog maar lastig op hun werk komen. Daarnaast kan de gladheid gevaarlijke situaties veroorzaken. Om de werkzaamheden snel en effectief door te kunnen zetten en ongelukken te voorkomen is het belangrijk dat de sneeuwruimen zo snel mogelijk plaatsvindt. Hierdoor wordt het terrein weer veilig begaanbaar en kunt u werknemers, leveranciers en klanten weer gewoon ontvangen.

Hoveniersbedrijf Stevens helpt u graag bij het sneeuwruimen in Hoogeveen. Met behulp van onze shovels maken wij uw terrein binnen een mum van tijd weer sneeuwvrij. Wij verzorgen graag de gladheidsbestrijding bij onder andere:

 • Bedrijven
 • Particulieren
 • Scholen
 • Kerken
 • Kinderopvang
 • Verzorgingstehuizen

Waarom sneeuw laten ruimen?

Zelf sneeuwschuiven gebeurt meestal met een sneeuwschep. Dit kost een heleboel tijd en vraagt ook wat van uw kracht en uithoudingsvermogen. Kostbare tijd en moeite die u ook kunt besteden aan uw werkzaamheden. Door de sneeuw te laten schuiven door een professioneel sneeuwruim bedrijf kunt u deze tijd ook daadwerkelijk efficiënt besteden. Wij zorgen ervoor dat het sneeuwschuiven in Hoogeveen snel en effectief gebeurt, waardoor u snel weer een vrij terrein heeft.

Waarom sneeuwruimen in Hoogeveen?

 • Uw terrein wordt weer begaanbaar voor uzelf, klanten, leveranciers en/of werknemers
 • Een sneeuwvrij erf is een stuk veiliger in verband met de gladheid
 • Door het sneeuwruimen uit handen te geven kunt u tijd en kracht besparen
 • Wij beschikken over het juiste materieel, zoals shovels
 • Wij komen altijd eerst langs om de situatie in te schatten zodat wij precies weten waar we aan toe zijn

Wat kost sneeuwschuiven Hoogeveen

Wij begrijpen dat u benieuwd bent wat het sneeuwruimen kost op uw terrein. Hierdoor kunt u immers de afweging maken of u toch zelf met de sneeuwschep in de weer gaat. Echter zijn deze kosten afhankelijk van verschillende factoren en kunnen wij hiervoor geen standaard prijs hanteren. De factoren die hierin een rol spelen zijn het oppervlakte van het terrein, de hoeveelheid sneeuw en de bereikbaarheid.

Wanneer u precies wilt weten wat de kosten zullen zijn van het sneeuwschuiven in Hoogeveen, dan kunt u het beste een offerte aanvragen via onze website. Wij komen dan bij u langs om de situatie te bekijken. Tevens bekijken we dan meteen welk materiaal het beste gebruikt kan worden. Vervolgens kunnen wij u voorzien van een meer specifiek kostenplaatje en weten we beide precies waar we aan toe zijn.

Snel en effectief sneeuw laten ruimen door Hoveniersbedrijf Stevens

Hoveniersbedrijf Stevens is een allround hoveniersbedrijf in Hoogeveen, welke zich ook al jaren inzet voor het sneeuwruimen wanneer dat nodig is. Wij beschikken over de juiste middelen, zoals een shovel, om uw terrein snel weer veilig en begaanbaar te maken. Of het nu gaat om de oprit van uw woning of om een compleet bedrijventerrein, wij gaan geen enkele sneeuw uit de weg. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Sneeuwschuiven in Hoogeveen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan