Tuin aanleggen in Drenthe

Wilt u een tuin laten aanleggen in Drenthe, omdat u net een nieuw huis heeft gekocht en de tuin niet naar wens is? Of omdat er überhaupt nog geen tuin is? Hoveniersbedrijf Stevens, een allround hoveniersbedrijf uit Hoogeveen, helpt u graag bij het aanleggen van uw tuin. Met meer dan 10 jaar ervaring en een team vol specialisten, kunnen wij er voor zorgen dat uw ideale tuin werkelijkheid wordt.

Uw tuin laten aanleggen in Drenthe?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een nieuwe tuin laten aanleggen in Drenthe

Heeft u een woning laten bouwen die van binnen helemaal af is, maar waarvan de tuin nog gedaan moet worden? Wij snappen dat u nu wel een keer door uw inspiratie heen bent en daarnaast moe bent van al dat geklus. Als hovenier in Drenthe helpen wij u graag bij het realiseren van uw tuinwensen. Wij kunnen samen met u het tuinontwerp maken en de tuin aanleggen in Drenthe. Dankzij onze ervaring en ons team van specialisten, kunnen wij voor u het beste uit de tuin halen. Bij het aanleggen van de tuin maken wij gebruik van professionele voertuigen, machines, gereedschappen en materialen, welke wij zelf in bezit hebben. Hierdoor kunnen wij uw nieuwe tuin volledig zelf aanleggen.

U kunt u tuin laten aanleggen in Drenthe door Hoveniersbedrijf Stevens

Een bestaande tuin opnieuw aan laten leggen

Ook voor het opnieuw aanleggen van uw tuin in Drenthe bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u uw bestaande tuin zat? Of kan deze echt een opknapper gebruiken, omdat u door de bomen het bos niet meer ziet? Dan helpen wij u graag. Indien u het ontwerp zelf al heeft gemaakt of laten maken, gaan wij daarmee aan de slag. Wij kunnen u ook hier helpen met het ontwerp. Wellicht zijn er nog materialen of planten uit de huidige tuin bruikbaar voor de nieuwe tuin. Wij zullen deze dan indien gewenst hergebruiken. Als het aanleggen van de tuin klaar is, zullen wij u advies geven over het onderhoud van de tuin en kunt u zelfs uw tuin laten onderhouden door ons.

Grote en kleine tuinaanleg in Drenthe

Of u nu een klein stadstuintje heeft of een grote boerderijtuin, wij staan voor u klaar om de tuin voor u aan te leggen in Drenthe. Een grote tuin vergt dan wel een andere soort aandacht dan een kleine tuin, maar beide zijn voor ons even belangrijk. Als allround hovenier in Drenthe zijn wij volledig op de hoogte van de laatste trends en beschikken wij over de juiste kennis om iedere tuin de aandacht te geven die het verdient. Hierbij zorgen wij ervoor dat de ruimte volledig benut wordt en dat de tuin in evenwicht is. Dit wil zeggen dat wij rekening houden met een goede balans tussen de verschillende soorten groen en bestrating, maar ook een goede balans tussen ontspanning en activiteit. In zowel een grote als een kleine tuin vinden wij het belangrijk dat het eindresultaat een mooi geheel vormt.

Hoveniersbedrijf Stevens helpt u bij grote en kleine tuinaanleg in Drenthe

Alles onder eigen dak

Naast dat wij zelf beschikken over alle benodigde materialen en machines, bestaat ons team uit een mix van specialisten en breed geschoolde hoveniers. Hierdoor kunnen wij alles zelf uitvoeren met als gevolg dat de kosten voor u zo laag mogelijk blijven. Ook zijn wij hierdoor niet afhankelijk van de planning en beschikbaarheid van andere bedrijven en kunnen wij ervoor zorgen dat u snel kunt genieten van uw nieuwe tuin.

Kosten van een tuin aanleggen in Drenthe

Wanneer u een tuinaanleg in Drenthe overweegt, bent u natuurlijk benieuwd naar de kosten. Wat deze kosten precies zijn is van tevoren lastig te zeggen. Dit hangt namelijk van verschillende factoren af, waaronder de grootte van de tuin, de gebruikte materialen en het aantal manuren. Wanneer u een meer inzichtelijk kostenplaatje wilt hebben, kunt u het beste een offerte aanvragen of een afspraak maken. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Over Hoveniersbedrijf Stevens

Hoveniersbedrijf Stevens is een allround hoveniersbedrijf gevestigd in Hoogeveen. Het hoveniersbedrijf richt zich niet alleen op de aanleg van nieuwe en bestaande tuinen, maar ook op het ontwerp, het onderhoud en advies geven. Het team bestaat uit vakmensen die allemaal hun eigen specialiteit hebben. Daarnaast vinden wij het belangrijk om een persoonlijke aanpak te hanteren. Dit wil zeggen dat de lijntjes kort worden gehouden zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Heeft u vragen tijdens de aanleg van uw tuin? Dan kunt u altijd bij ons terecht. Hoewel het bedrijf steeds groter wordt en uitgegroeid is tot begrip in Hoogeveen en omstreken, zal dit altijd hoog in ons vaandel blijven staan.

Een tuin laten aanleggen in Drenthe door Hoveniersbedrijf Stevens

Uw tuin laten aanleggen door Hoveniersbedrijf Stevens resulteert in een prachtige tuin waar u jarenlang van kunt genieten. Onze ervaren tuinontwerpers en hoveniers kunnen allerlei soorten, stijlen en maten tuinen voor u aanleggen. Van een kleine, gezellige stadstuin tot een grote, luxe tuin, de aanleg van uw nieuwe tuin is bij onze hoveniers in goede handen. Als allround hovenier uit Drenthe beschikken wij over professionele materialen, gereedschappen en machines. Hierdoor kunnen wij alle werkzaamheden, van grondverzet tot bomen planten, zelf voor u uitvoeren, blijven de kosten zo laag mogelijk en wordt uw tuin snel en op efficiënte wijze aangelegd. Wilt u na de aanleg van uw tuin blijven genieten van een mooie, goed onderhouden tuin maar heeft u twee linkerhanden? Dan kunt u ook bij ons terecht voor tuinonderhoud in Drenthe.

Een tuin aanleggen in Drenthe kan door Hoveniersbedrijf Stevens gedaan worden

Meer informatie

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij denken graag met u mee.

Uw tuin laten aanleggen in Drenthe?

Vraag een vrijblijvende offerte aan