Tuinontwerp in Hoogeveen uitbesteden? Onze tuinontwerpers stellen graag een ontwerp op dat helemaal bij u past

Tuin ontwerpen in Hoogeveen

Wilt u graag een nieuwe tuin laten ontwerpen in Hoogeveen of omgeving? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Stevens aan het juiste adres. Hoveniersbedrijf Stevens beschikt over een ervaren ontwerpteam dat allerlei soorten, groottes en stijlen tuinen voor u kan ontwerpen. Van grote tuinen voor vrijstaande villa’s tot kleine voortuinen, voor onze ontwerpers is geen klus te groot. Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? De tuinarchitecten van Hoveniersbedrijf Stevens zetten uw wensen graag om in een prachtige tuin waar u jarenlang van kunt genieten.

Nieuwe tuin laten ontwerpen in Hoogeveen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een nieuwe tuin laten ontwerpen in Hoogeveen

Om een prettige tuin te kunnen creëren waar u jarenlang van kunt genieten, zijn de volgende zaken van groot belang: het ontwerp sluit aan op uw wensen, haalt alles uit de beschikbare ruimte, past bij de bijbehorende woning of het bijbehorende pand, voldoet aan alle eisen op praktisch gebied en correspondeert met de omgeving. Om een tuinontwerp in Hoogeveen op te kunnen stellen waarin al deze belangrijke punten verwerkt worden, komen onze tuinarchitecten eerst bij u langs. Samen met u bekijken wij de huidige tuin en de mogelijkheden die de beschikbare ruimte biedt. Wat is de ligging van de tuin, wat is de stijl van de woning of het bijbehorende pand, welke kleuren spelen een grote rol in de omgeving, zijn er dingen in de huidige tuin die hergebruikt kunnen worden, wat is de gesteldheid van de bodem, hoe is de waterhuishouding in de tuin en wat is de gewenste mate van onderhoud? Daarnaast worden uw wensen en eisen voor de nieuwe tuin besproken. Op basis van dit gesprek wordt een tuinontwerp en een bijbehorende offerte opgesteld, die besproken worden in een tweede gesprek. Als het ontwerp besproken is, eventuele wijzingen zijn doorgevoerd en u akkoord heeft gegeven, kan er een afspraak worden gemaakt voor tuinaanleg in Hoogeveen of omgeving.

Eerlijk en professioneel advies

Bij Hoveniersbedrijf Stevens vinden we het belangrijk dat uw nieuwe tuin aan al uw wensen voldoet en bovendien praktisch ingedeeld is, zodat u er jarenlang van kunt genieten. U ontvangt van onze tuinontwerpers altijd een eerlijk en professioneel advies over uw wensen en de verschillende mogelijkheden. Ons ontwerpteam denkt graag met u mee over de kansen die de beschikbare ruimte biedt en helpt u om alles uit uw tuin te halen. Zo weet u zeker dat het eindresultaat een droomtuin is waar u jarenlang van kunt genieten. Vindt u het lastig om uw wensen, stijl of smaak te omschrijven? Onze tuinontwerpers beschikken over een uitgebreid dossier met voorbeelden van allerlei soorten en stijlen tuinen. Door dit dossier met u door te nemen wordt uw stijlvoorkeur langzaam maar zeker duidelijk en kunnen wij een ontwerp opstellen dat helemaal bij u past. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden van een tuin ontwerpen in Hoogeveen te bespreken. Wij staan u graag te woord.

Een nieuwe tuin ontwerpen in Hoogeveen? Hoveniersbedrijf Stevens is u graag van dienst

Een droomtuin die helemaal bij u past

Een droomtuin is niet alleen een tuin die qua stijl aan al uw wensen en eisen voldoet, een droomtuin is ook praktisch ingericht. Door de tuin praktisch in te delen wordt de leefbaarheid van de tuin vergroot en kan iedereen genieten van de tuin. Heeft u kinderen? Dan is het belangrijk dat er in de tuin ruimte is om te spelen en uit te razen, zonder dat speeltoestellen de boventoon voeren en er voor u amper plaats is om tot rust te komen. Wilt u een tuin ontwerpen in Hoogeveen die ruimte biedt voor het hele gezin? Onze tuinontwerpers helpen u graag met het vinden van de juiste balans, zodat uw tuin voor het hele gezin een echte droomtuin wordt. Wij denken graag met u mee.

Over Hoveniersbedrijf Stevens

Hoveniersbedrijf Stevens is een allround hovenier in Hoogeveen, die werkzaam is door heel Nederland. Als allround hoveniersbedrijf hebben we ervaring in allerlei sectoren en kunnen wij allerlei soorten werkzaamheden uitvoeren. Van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Hoogeveen tot grondverzet, grootschalige bestratingsopdrachten en bosbouw, geen klus is voor onze ervaren hoveniers te groot. Bij Hoveniersbedrijf Stevens staat een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel. Door de lijntjes kort te houden weten beide partijen altijd waar ze aan toe zijn, wordt miscommunicatie voorkomen en wordt elk project naar tevredenheid afgesloten. Als groot allround hoveniersbedrijf beschikken wij over professionele materialen, machines, voertuigen en apparatuur, waardoor wij alle werkzaamheden efficiënt en nauwkeurig uit kunnen voeren. Ons team bestaat uit enthousiaste vakmensen met ervaring op elk gebied, waardoor ze breed ingezet kunnen worden. Hierdoor beschikken wij over brede kennis en ervaring en is geen klus voor ons te groot. Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een tuin laten ontwerpen in Hoogeveen? Hoveniersbedrijf Stevens ontwerpt graag een tuin waar u jarenlang plezier van heeft

Projecten van Hoveniersbedrijf Stevens

Naast tuinen ontwerpen in Hoogeveen en omgeving houden wij ons ook bezig met andere hovenierswerkzaamheden. Hieronder vindt u een greep uit onze projecten.

Lees verder Aanleg tuin Kropswolde

Aanleg tuin Kropswolde

Lees verder Aanleg tuin Pesse

Aanleg tuin Pesse

Lees verder Aanleg tuin Hollandscheveld

Aanleg tuin Hollandscheveld

Lees verder Aanleg tuin Hoogeveen

Aanleg tuin Hoogeveen

Lees verder Aanleg terras Diever

Aanleg terras Diever

Lees verder Opruimen tuin Nieuweroord

Opruimen tuin Nieuweroord

Bekijk meer projecten

Tuinontwerp in Hoogeveen uitbesteden aan Hoveniersbedrijf Stevens

Wit u een tuinontwerp in Hoogeveen of omgeving laten opstellen door de tuinarchitecten van Hoveniersbedrijf Stevens? Onze tuinontwerpers hebben ervaring als hovenier, waardoor ze een brede kennis hebben van beplanting, grondsoorten, bestrating en andere tuinmaterialen. Speciale wensen, zoals de aanleg van een vijver, het plaatsen van een terrasoverkapping of het aanleggen van tuinverlichting, vormen voor onze ervaren tuinontwerpers en hoveniers geen probleem. Onze tuinarchitecten verwerken uw wensen graag in het tuinontwerp en onze hoveniers staan voor u klaar om al uw wensen te realiseren. Uw tuin is bij Hoveniersbedrijf Stevens in goede handen.

Meer informatie?

Wilt u graag een nieuwe tuin laten ontwerpen in Hoogeveen en bent u benieuwd geworden naar wat onze vakbekwame tuinontwerpers en hoveniers voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak. Het enthousiaste, ervaren team van Hoveniersbedrijf Stevens is u graag van dienst.

Nieuwe tuin laten ontwerpen in Hoogeveen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan