Een tuin aanleggen in Hoogeveen? De ervaren hoveniers van Hoveniersbedrijf Stevens zijn u graag van dienst

Tuin aanleggen in Hoogeveen

Wilt u een tuin aan laten leggen in Hoogeveen of omgeving en bent u op zoek naar een Hoveniersbedrijf waar u alle werkzaamheden uit kunt besteden? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Stevens aan het juiste adres. Hoveniersbedrijf Stevens is een allround hoveniersbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring. Ons team bestaat uit een mix van specialisten en breedgeschoolde hoveniers, waardoor wij allerlei soorten, stijlen en groottes tuinen voor u aan kunnen leggen. Daarnaast kunnen wij uw tuin voorzien van allerlei speciale elementen, zoals een terrasoverkapping, een vijver, tuinverlichting of bijzondere beplanting, zodat al uw tuinwensen werkelijkheid worden. Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? De aanleg van uw nieuwe tuin is bij Hoveniersbedrijf Stevens in goede handen.

Nieuwe tuin laten aanleggen in Hoogeveen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een nieuwe tuin laten aanleggen in Hoogeveen

De tuin functioneert als het verlengde van uw woning en is een bepalende factor in de uitstraling ervan. Kan uw tuin wel een opknapbeurt gebruiken of heeft u een nieuwe woning laten bouwen en moet de tuin nog worden aangelegd? Voor tuinaanleg in Hoogeveen kunt u terecht bij Hoveniersbedrijf Stevens. Dankzij jarenlange ervaring en brede kennis van tuinen, tuinstijlen en beplantingen kunt u altijd bij ons terecht voor een passend tuinontwerp. Na het afronden van de ontwerpfase starten onze hoveniers vervolgens met het aanleggen van de tuin. Het team van Hoveniersbedrijf Stevens bestaat uit een mix van specialisten en breedgeschoolde hoveniers, waardoor wij allerlei soorten en stijlen tuinen voor u aan kunnen leggen. Omdat wij zelf beschikken over professionele voertuigen, machines, gereedschappen en materialen kunnen wij efficiënt en nauwkeurig te werk gaan, waardoor de factuur zo laag mogelijk blijft en u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe tuin.

De ervaren hoveniers van Hoveniersbedrijf Stevens kunnen alle soorten tuinaanleg in Hoogeveen voor u uitvoeren

Een bestaande tuin opnieuw aan laten leggen

Is de tuin van uw huidige woning verwaarloosd of ernstig verouderd en wilt u graag een nieuwe tuin laten aanleggen in Hoogeveen of omgeving? Ook voor het opnieuw aanleggen van een bestaande tuin bent u bij Hoveniersbedrijf Stevens aan het juiste adres. Bij Hoveniersbedrijf Stevens staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom kijken we altijd samen met u welke elementen uit de huidige tuin eventueel hergebruikt kunnen worden in de nieuwe tuin. Een mooie haag, een goed onderhouden gazon of een prachtige, gezonde boom kunnen vaak mee worden genomen in een nieuw tuinontwerp, waardoor de natuur niet onnodig beschadigd wordt. Door uw tuin opnieuw aan te laten leggen door de ervaren hoveniers van Hoveniersbedrijf Stevens, blijven goede elementen uit de huidige tuin bewaard en worden deze op stijlvolle wijze gecombineerd met de nieuwste tuintrends. Uw tuin is bij onze ervaren hoveniers in goede handen.

Tuinaanleg in Hoogeveen voor grotere tuinen

Een grote tuin laten aanleggen in Hoogeveen of omgeving? Hoveniersbedrijf Stevens is u graag van dienst

Om optimaal van uw grote tuin te kunnen genieten, is het belangrijk dat deze op de juiste wijze wordt aangelegd. Ook in een grote tuin is het belangrijk om een goede balans te vinden tussen beplanting en ruimte om te ontspannen. Zo voorkomt u dat het ene niet ten koste gaat van het andere en blijft de uitstraling van de tuin in balans. Bij een grote tuin is het belangrijk om groot te denken. Door gebruik te maken van duidelijke lijnen, opvallende en grote elementen, een duidelijke verdeling van de ruimte en grootschalige, opvallende beplanting krijgt de tuin sfeer en uitstraling en blijft het evenwicht bewaard. Wilt u dat alle ruimte in uw grote tuin optimaal benut wordt en dat er een goede balans ontstaat tussen beplanting, gazon en bestrating? Daar kan Hoveniersbedrijf Stevens u bij van dienst zijn. Hoveniersbedrijf Stevens beschikt over de juiste kennis, ervaring en materialen om een tuin te ontwerpen en aan te leggen die helemaal in evenwicht is. Zo is het resultaat een prachtige tuin met een luxe afwerking, prachtige borders, bijzondere elementen en voldoende ruimte om te ontspannen, te sporten en te spelen.

De aanleg van een kleine tuin

Een majestueuze, levendige uitstraling is niet alleen weggelegd voor grotere tuinen. Ook een kleine tuin kan multifunctioneel zijn en een grootse uitstraling hebben. Heeft u een kleine tuin en bent u op zoek naar een manier om alles uit de beschikbare ruimte te halen en een prachtige tuin te creëren? Ook voor een kleine tuin aanleggen in Hoogeveen kunt u terecht bij Hoveniersbedrijf Stevens. Onze ervaren tuinontwerpers kunnen van uw kleine tuin een prachtige plek maken. Door te spelen met hoogtes en vormen wordt de beschikbare ruimte optimaal benut en creëren wij een praktische tuin met een prachtige uitstraling. Onze tuinontwerpers stellen graag een tuinontwerp in Hoogeveen op dat helemaal bij u past en onze ervaren hoveniers leggen uw kleine tuin graag voor u aan. Van voortuinen en daktuinen tot stadstuinen, onze hoveniers zijn u graag van dienst.

Projecten van Hoveniersbedrijf Stevens

Naast tuinen aanleggen in Hoogeveen houden wij ons ook bezig met andere hovenierswerkzaamheden. Hieronder vindt u een greep uit onze projecten.

Lees verder Aanleg tuin Noordscheschut

Aanleg tuin Noordscheschut

Lees verder Onderhoud Hollandscheveld

Onderhoud Hollandscheveld

Lees verder Keramische tegels leggen

Keramische tegels leggen

Lees verder Uitbreiding stallen Nieuw Balinge

Uitbreiding stallen Nieuw Balinge

Lees verder Aanleg tuin Kropswolde

Aanleg tuin Kropswolde

Lees verder Aanleg tuin Pesse

Aanleg tuin Pesse

Bekijk meer projecten

Een offerte aanvragen voor tuinaanleg

Bent u benieuwd geworden naar de kosten van een tuin laten aanleggen door Hoveniersbedrijf Stevens? De kosten van tuinaanleg zijn afhankelijk van de grootte van de tuin, de materialen die gebruikt worden en het aantal uren dat het kost om de tuin aan te leggen. Om inzicht te krijgen in de kosten, kunt u het beste een offerte aanvragen of een afspraak maken. Wij komen graag bij u langs om u te adviseren en de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Een tuin aan laten leggen in Hoogeveen met Hoveniersbedrijf Stevens

Uw tuin laten aanleggen door Hoveniersbedrijf Stevens resulteert in een prachtige tuin waar u jarenlang van kunt genieten. Onze ervaren tuinontwerpers en hoveniers kunnen allerlei soorten, stijlen en maten tuinen voor u aanleggen. Van een kleine, gezellige stadstuin tot een grote, luxe tuin, de aanleg van uw nieuwe tuin is bij onze hoveniers in goede handen. Als allround hovenier uit Hoogeveen beschikken wij over professionele materialen, gereedschappen en machines. Hierdoor kunnen wij alle werkzaamheden, van grondverzet tot bomen planten, zelf voor u uitvoeren, blijven de kosten zo laag mogelijk en wordt uw tuin snel en op efficiënte wijze aangelegd. Wilt u na de aanleg van uw tuin blijven genieten van een mooie, goed onderhouden tuin maar heeft u twee linkerhanden? Dan kunt u ook bij ons terecht voor tuinonderhoud in Hoogeveen. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij denken graag met u mee.

Tuin aan laten leggen in Hoogeveen? Uw tuin is bij ons in goede handen

Nieuwe tuin laten aanleggen in Hoogeveen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan