Hovenier in Assen

Tuinonderhoud kan een ferme klus zijn. Het vereist niet alleen de nodige kennis en groene vingers, maar ook tijd. Daarom komen veel mensen niet toe aan het grondig onderhouden van hun tuin en kan het goed voorkomen dat de groei van alle planten uit de hand begint te lopen. Wie zijn tuin graag goed aan kant heeft, maar niet de tijd of de kunde heeft om dit zelf te doen, is er een hovenier in Assen die het werk graag uit handen neemt. Hoveniersbedrijf Stevens is zeer ervaren en bedreven en maakt uw tuin weer tot een prachtige plek.

Uw eigen hovenier in Assen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een hovenier in Assen helpt op alle fronten

Niet iedereen heeft groene vingers en niet iedereen is dus in staat om zijn tuin netjes te houden, op een manier die voor elke aanwezige plant het beste is. Daar komt bij dat veel mensen ook nog eens een gebrek aan tijd hebben om dit allemaal goed te doen, waardoor tuinen regelmatig overgroeien en een wat onverzorgde aanblik bieden. Om dit tegen te gaan, is er hulp in de vorm van een hoveniersbedrijf in Assen. Hoveniersbedrijf Stevens is van alle markten thuis en heeft wel degelijk groene vingers. Dankzij ons zult u snel weer beschikken over een prachtige tuin, zonder dat dit u vele uren werk zal kosten. Daar komt bij dat we ook buitengewoon bedreven zijn in het aanleggen van nieuwe tuinen, wat natuurlijk voor een hele mooie uitstraling kan zorgen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in:

Hoveniersbedrijf Stevens pakt het persoonlijk aan

Hoveniersbedrijf Stevens is een hovenier in Drenthe, die zich specialiseert in tuinklussen door de hele omgeving. Wij hebben jarenlange en zeer uitgebreide ervaring als het gaat om het renoveren, onderhouden en aanleggen van tuinen en zorgen ervoor dat elke tuin volledig gezond en netjes achtergelaten wordt. We vinden het bijzonder belangrijk dat we met elke klant een persoonlijke aanpak hanteren, dus we gaan altijd met u in gesprek over de wensen en houden vervolgens de lijntjes bijzonder kort.

Wat doet een hovenier in Assen allemaal?

Wij zijn een breed inzetbaar hoveniersbedrijf in Assen, wat betekent dat we kunnen ondersteunen bij elke tuinklus en elke vraag. Zo zijn we bedreven in het onderhouden van een bestaande tuin, maar leggen we ook graag compleet nieuwe tuinen aan - volledig naar de wensen van de klant. Om een overzicht te krijgen van al onze diensten, zetten we ze graag even op een rijtje.

Het ontwerpen van tuinen

Wie graag een nieuwe tuin aanlegt, of een bestaande tuin graag een volledige metamorfose wil laten ondergaan, is een goed ontwerp natuurlijk van levensbelang. Daarom zal Hoveniersbedrijf Stevens met u om tafel gaan om een strak ontwerp neer te zetten voor een nieuwe of vernieuwde tuin. Wij hebben een ontwerpteam in dienst, dat precies weet wat de laatste ontwikkelingen zijn binnen de tuinwereld en beschikken over een kennersoog, dat precies weet wat er het beste bij de omgeving past. Als hovenier in Assen houden we rekening met kleuren, de verschillende planten en natuurlijk de bestemming van de tuin.

Als hovenier in Assen doen we graag uw tuinontwerp

Het aanleggen van een tuin

Als het ontwerp helemaal naar wens is en het werk kan beginnen, staan wij als hoveniersbedrijf in Assen klaar om de tuin aan te leggen. Wij hebben onze eigen machines in beheer, wat ons tot een onafhankelijke hovenier maakt, die dus altijd alles in eigen hand heeft. Dus, veranderen uw wensen tijdens de werkzaamheden? Geen enkel probleem; we blijven met elkaar in gesprek, zodat u aan het einde van de werkzaamheden dik tevreden zult zijn.

Het onderhouden van de tuin

Niet elke tuin hoeft vanaf het begin opgebouwd te worden; sommige tuinen hebben gewoon een beetje onderhoud nodig om goed tot hun recht te komen. Als hovenier in Assen verzorgen we dit onderhoud met veel liefde en een echt kennersoog. Op die manier bent u het hele jaar door verzekerd van een prachtige, strak onderhouden tuin, waar u heerlijk kunt genieten van mooie zomerdagen of gezellige avonden.

Tuinonderhoud is een klus die groene vingers vereist van een hovenier in Assen.

Hoveniersbedrijf Stevens is de hovenier in Assen

Heeft u een tuin waarvan het onderhoud op zich laat wachten? Bent u toe aan een compleet nieuwe tuin, maar weet u niet waar u moet beginnen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u door elke stap. Wij denken met u mee en zijn altijd beschikbaar voor vragen, advies en een helpende hand. U kunt bij ons rekenen op:

  • Een waardering voor uw wensen; het is immers uw tuin en wat u wilt, staat centraal
  • Een persoonlijke aanpak; we werken altijd met korte lijntjes en een zeer open communicatie
  • Een hovenier die met u meedenkt
  • Kwalitatief hoogstaande machines, materialen en voertuigen, zodat we altijd snel en soepel kunnen werken
  • Een oog voor detail, wat zorgt voor een nauwkeurige manier van werken

Wilt u meer weten?

Op zoek naar een hovenier in Assen? Zoek niet verder en neem contact met ons op. U kunt ons mailen, bellen, of gelijk een offerte aanvragen. Wij zorgen er samen met u voor dat u snel kunt genieten van een prachtige tuin.

Op zoek naar een hovenier in Assen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan