Hovenier in Deventer

Heeft u wensen om een nieuwe tuin aan te laten leggen door een hovenier in Deventer? Of heeft u een mooie tuin, maar heeft u geen tijd of zin voor het tuinonderhoud wat hiermee gepaard gaat? Hoveniersbedrijf Stevens kan u een hoop zorgen ontnemen en is uw hovenier in Deventer.

Uw hovenier in Deventer?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Uw eigen hovenier in Deventer

Wanneer u een drukke baan heeft en daarnaast nog duizenden andere dingen moet doen, dan is het best logisch dat uw tuin soms op een laag pitje komt te staan. Toch is het heerlijk als uw tuin er het hele jaar door mooi bij ligt. Een hovenier in Deventer kan daarbij echt een uitkomst zijn. Als hovenier nemen wij al uw tuinklussen uit handen, waardoor u meer tijd over heeft voor andere dingen. Of u nu een nieuwe tuin wilt laten aanleggen, een ontwerp wilt laten maken voor een nieuwe tuin of uw tuinonderhoud uit handen wilt geven, Hoveniersbedrijf Stevens helpt u graag. Wij worden dan echt uw hovenier in Deventer.

Een hovenier in Deventer kan al uw tuinzorgen wegnemen

De diensten van Hoveniersbedrijf Stevens

Ons allround hoveniersbedrijf in Deventer en omstreken kan u ondersteunen bij al uw tuinklussen en tuinvragen. Zo kunt u ons inhuren als u een ontwerp wilt laten maken, maar ook als u een nieuwe tuin wilt laten aanleggen door een professioneel bedrijf. Onze specialisten helpen u graag het beste uit uw tuin te halen en kunnen deze vervolgens ook voor u onderhouden. Over het algemeen hebben wij drie diensten binnen onze hoveniersbedrijf in Deventer.

Het ontwerpen van uw tuin in Deventer

Heeft u bepaalde ideeën over uw nieuwe tuin, maar krijgt u het maar niet voor elkaar om deze op papier te zetten? Dan kunnen wij u te hulp schieten. Onze tuinontwerpers kunnen samen met u uw wensen bespreken en deze verwerken in een ontwerp. De ontwerpers van ons hoveniersbedrijf in Deventer hebben veel kennis van de laatste tuintrends en ontwikkelingen, waardoor zij u ook passend advies kunnen geven. Daarnaast houden zij ook rekening met de omgevingsfactoren bij het maken van hun ontwerp. Denk hierbij aan de kleuren en uitstraling van uw woning, maar ook aan de verdere omgeving rondom uw tuin. Hierdoor zal uw toekomstige tuin volledig passen bij zijn omgeving. Heeft u nog helemaal geen idee? Ook dan helpen onze tuinontwerpers u graag. Zij kunnen u van sierbestrating tot plantensoorten helpen bij het uitkiezen van uw nieuwe droomtuin.

Het aanleggen van uw tuin

Wanneer het ontwerp af is, kunnen wij de tuinaanleg ook voor u uitvoeren. Hiervoor hoeft u dus niet meer op zoek naar een andere hovenier. Het grote voordeel is dat wij het ontwerp al kennen omdat wij deze samen met u gemaakt hebben. Daardoor weten wij precies wat we moeten doen om uw droomtuin tot realiteit te maken. Ook als u zelf een ontwerp heeft gemaakt, kunnen wij de tuin voor u aanleggen. Of u nu een vijver wilt laten aanleggen of een grote boom in uw tuin wilt plaatsen, wij doen het graag voor u. Van grondverzet tot aanplanten, wij kunnen het hele plaatje compleet maken. Wij maken tijdens de tuinverbouwing gebruik van materialen, machines en apparatuur van de hoogste kwaliteit en houden persoonlijk contact met u. Heeft u vragen, opmerkingen of zijn er toch veranderingen in de wensen? Dan staan wij altijd voor u klaar om u te helpen.

Het onderhouden van uw tuin door een hovenier in Deventer

Als u tuin mooi is gemaakt door een hovenier in Deventer, dan is het natuurlijk zaak om deze zo mooi mogelijk te houden. Bent u bang dat u dit zelf niet kunt? Of heeft u hier gewoonweg geen tijd voor? Dit hoeven geen excuses te zijn om niet alsnog voor een prachtige tuin te gaan. Wij helpen u namelijk graag bij het onderhouden van uw tuin. Samen met u bespreken we wat wij wel en niet uit handen nemen en hoe vaak wij langskomen voor het tuinonderhoud. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor eens per seizoen, maar ook voor maandelijks onderhoud. Wij passen ons onderhoud compleet aan op uw wensen en kunnen u ook advies geven over hoe u uw tuin zelf zo mooi mogelijk kunt houden.

Over Hoveniersbedrijf Stevens

Als allround hoveniersbedrijf in Deventer en omstreken kunnen wij u helpen bij al uw tuinklussen. Wij hebben jarenlange ervaring en kennis, waardoor wij iedere tuin op een specialistische wijze aan kunnen pakken. Wij vinden het belangrijk om persoonlijk contact te behouden met u en houden de lijntjes daarom zo kort mogelijk. U kunt dan ook altijd contact opnemen met ons of u kunt één van onze hoveniers in uw tuin aanspreken. Daarnaast luisteren wij echt naar uw wensen om ervoor te zorgen dat alles gaat zoals u dat voor zich had gezien. Ons hoveniersbedrijf is niet alleen actief in Deventer, maar u kunt ook bij ons terecht als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een hovenier in Zwolle.

Hoveniersbedrijf Stevens is uw hoveniersbedrijf in Deventer en omstreken

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wat ons hoveniersbedrijf in Deventer kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door ons te bellen, mailen of door vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij helpen u graag.

Uw hovenier in Deventer?

Vraag een vrijblijvende offerte aan