Sneeuwruimen in Overijssel

Sneeuwruimen in Overijssel zorgt ervoor dat uw bedrijf weer begaanbaar wordt.

De winter is pas echt begonnen als de sneeuw met bakken uit de lucht valt en de hele straat bedekt is met een witte deken. Voor veel mensen is dit de leukste tijd van het jaar, maar het kan ook voor erg veel overlast zorgen. Denk maar eens aan de wegen, parkeerplaatsen en misschien wel de oprit van uw eigen woning of bedrijf. De sneeuw bedekt alles, waardoor u misschien niet eens meer met de auto de weg op kunt.

Ook klanten, leveranciers en uw eigen medewerkers kunnen niet meer makkelijk bij uw bedrijf komen, waardoor uw werkzaamheden zelfs helemaal stil kunnen liggen. Een ramp voor menig ondernemer. Hoveniersbedrijf Stevens staat dan ook voor u klaar om uw terrein weer sneeuwvrij te maken. Het sneeuwruimen in Overijssel gebeurt met de juiste kennis en materialen waardoor het snel en effectief kan gebeuren. Hierdoor hoeft u vrijwel geen overlast te ervaren van de gevallen sneeuw.

Sneeuwruimen in Overijssel?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Uw terrein weer sneeuwvrij maken in Overijssel

Een witte deken die de straat bedekt, het is prachtig om te zien, maar het kan voor sommige mensen en ondernemers erg vervelend zijn. Heeft u een eigen onderneming? Dan kan het zijn dat u door de sneeuw niet meer bereikbaar bent voor uw klanten en leveranciers en dat uw medewerkers maar lastig op kantoor kunnen komen. Om nog maar te zwijgen over de gevaarlijke situaties die kunnen ontstaan door de sneeuw. Denk hierbij aan ongelukken door gladheid en onoverzichtelijkheid van de wegen. Het is dan ook belangrijk om bij een flink pak sneeuw meteen te handelen en uw terrein sneeuwvrij te maken in Overijssel.

Hoveniersbedrijf Stevens helpt u graag in deze situatie. Met de juiste kennis en materialen zorgen wij ervoor dat uw terrein snel weer begaanbaar wordt gemaakt. Denk hierbij aan verschillende shovels, waarmee het werk een stuk sneller en effectiever kan worden uitgevoerd dan met een sneeuwschep.

Hoveniersbedrijf Stevens verzorgt graag de gladheidsbestrijding bij onder andere:

  • Particulieren
  • Bedrijven
  • Scholen
  • Kinderopvang
  • Verzorgingstehuizen
  • Kerken

Snel en efficiënt sneeuwschuiven

Als allround hoveniersbedrijf beschikken wij over de juiste materialen, welke er voor kunnen zorgen dat het sneeuwschuiven een stuk sneller efficiënter kan worden uitgevoerd. Zo hebben we verschillende shovels welke op verschillende terreinen kunnen worden ingezet. Wij pakken iedere klus op een professionele manier aan, waarbij wij goed kijken naar wat past bij uw terrein. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis om de klus in te kunnen schatten en deze zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Hoveniersbedrijf Stevens voert het sneeuwruimen snel en efficiënt voor u uit.

Waarom sneeuw laten ruimen in Overijssel?

  • Sneeuw bedekt uw hele terrein en zorgt ervoor dat het onbegaanbaar wordt
  • Zelf sneeuwruimen met een sneeuwschep kost erg veel tijd en energie
  • Uw klanten, leveranciers, medewerkers en/of ander bezoek kunnen door de sneeuw niet bij uw bedrijf langskomen
  • Met verschillende shovels wordt uw terrein snel en efficient sneeuwvrij gemaakt

Hoe werkt sneeuwruimen in Overijssel?

Wanneer uw terrein is volgesneeuwd en u wel een sneeuwschuiver in Overijssel kunt gebruiken, dan staan wij voor u klaar. Na het eerste contact komen wij bij u langs om te kijken wat de situatie is en te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Hierdoor weet u, maar ook wij, precies waar we aan toe zijn. We passen onze materiaalkeuze aan op uw specifieke terrein en kunnen hierdoor sneller te werk gaan. Wilt u weten wat de kosten zijn van het sneeuwruimen? Dan kunt u het beste een offerte hieronder aanvragen of contact met ons opnemen. De kosten zijn namelijk afhankelijk van verschillende factoren welke wij pas kunnen zien als we uw terrein komen bekijken. Denk hierbij aan het oppervlakte, maar ook aan de bereikbaarheid van uw terrein.

Hoveniersbedrijf Stevens kan u helpen uw terrein sneeuwvrij te maken in Overijssel.

Sneeuwruimen in Overijssel? Neem contact op

Bent u op zoek naar een sneeuwschuiver in Overijssel die uw erf weer sneeuwvrij kan maken? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Stevens aan het juiste adres. Wij zijn een allround hoveniersbedrijf in Hoogeveen en beschikken over de juiste kennis en materialen. Of u nu op zoek bent naar iemand die u kan helpen bij het sneeuwruimen in Hoogeveen, Zwolle, Kampen, Hardenberg of Ommen, de medewerkers van Hoveniersbedrijf Stevens staan voor u klaar. Wij zijn niet alleen werkzaam in Overijssel, maar ook voor het sneeuwruimen in Drenthe of een andere provincie kunt u ons benaderen. Heeft u vragen over onze diensten of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als sneeuwschuiver in Overijssel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen.

Sneeuwschuiven in Overijssel?

Vraag een vrijblijvende offerte aan