Tuin onderhoud in Drenthe

Ligt uw tuin in Drenthe er een beetje verwaarloosd bij? En wordt het tijd voor een flinke opfrisbeurt? Maar heeft u hier zelf de tijd en de zin niet voor? Hoveniersbedrijf Stevens neemt u deze klus graag uit handen door het tuin onderhoud in Drenthe voor u uit te voeren. Wij zorgen ervoor dat uw tuin er het hele jaar door verzorgd bij ligt en dat alle planten optimaal kunnen bloeien. Wij snappen dat u hier zelf geen zin in heeft en dat u veel liever in de tuin bent om te genieten van al het moois. Hoveniersbedrijf Stevens heeft de juiste kennis en ervaring om van uw tuin een prachtplaatje te maken én te houden.

Uw tuin laten onderhouden in Drenthe?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Zonder zorgen van uw tuin genieten

Uw tuin onderhouden in Drenthe zorgt ervoor dat uw tuin er het hele jaar door mooi bij ligt. Wanneer uw tuin er mooi bij ligt, dan nodigt dat veel meer uit om naar buiten te gaan dan wanneer het een rotzooi is. Een tuin vraagt nu eenmaal om wat onderhoud af en toe. Als dit niet eens in de zoveel tijd wordt aangepakt, dan kan de tuin transformeren in een ongeregeld zooitje. Dat wil natuurlijk niemand. Een mooie, gezonde en vooral nette tuin zorgt ervoor dat u zorgeloos naar uw tuin kunt kijken en dat u er graag gebruik van maakt. Hoveniersbedrijf Stevens neemt deze zorgen dan ook met alle liefde bij u weg, zodat u optimaal van uw prachtige tuin kunt genieten.

Tuinonderhoud voor iedere tuin

Iedere tuin is anders en vraagt om een andere aanpak. Ook iedere tuinbezitter is anders en heeft andere wensen. Bij Hoveniersbedrijf Stevens vinden wij het erg belangrijk om het tuinonderhoud in Drenthe uit te voeren naar uw wensen. U zou het dan ook kunnen zien als tuinonderhoud op maat. Wij bespreken samen met u uw wensen en komen zo vaak als u dat wilt. Wilt u dat wij niet al te vaak langskomen? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor seizoensonderhoud. Dan komen wij voordat een nieuw seizoen aanbreekt één keer langs om de tuin helemaal klaar te stomen voor dat seizoen. Wilt u juist dat uw tuin er altijd op en top bij ligt? Dan kunnen wij ook maandelijks langskomen. Heeft u nog geen tuin, maar wilt u wel een tuin aanleggen in Drenthe? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Iedere tuin vergt ander tuinonderhoud in Drenthe

Het hele jaar door tuinonderhoud in Drenthe

Het jaar kent vier heel verschillende seizoenen en ieder seizoen vraagt dan ook om seizoensgebonden onderhoud in de tuin. Bij Hoveniersbedrijf Stevens kunnen wij u helpen door ieder seizoen uw tuin weer klaar te maken. Zo heeft u het hele jaar door een mooie tuin, zonder dat u er zelf naar om hoeft te kijken. Uw tuin onderhouden in Drenthe is voor ons een eitje.

Tuinonderhoud in de lente

Wanneer het voorjaar om de hoek komt kijken, duiken veel mensen snel de tuin in om de tuin klaar te stomen voor de warmere periode van het jaar. Het is dan ook tijd om alles weer mooi in model te brengen en ervoor te zorgen dat alles weer optimaal kan gaan groeien. U kunt hierbij denken aan gazononderhoud om de groei van het gazon weer te stimuleren, maar ook aan het snoeien van uw hagen en gewassen. Ook is dit het moment om nieuwe planten en bloemen in uw tuin te verwelkomen. Deze kunnen de maanden daarna tot bloei komen en dat maakt de tuin al een stuk gezelliger. Heeft u een vijver? Dan zorgen wij ook voor het vijveronderhoud. Zo ligt de vijver er weer mooi bij en houdt u droge voeten (en handen).

Tuinonderhoud in de zomer

De zomer is het moment om echt van de tuin te genieten. Het is dan ook gewenst als de tuin in dit seizoen op zijn mooist is. Hiervoor moeten nog wel wat kleine onderhoudsklussen worden voltooid. In de zomer dienen namelijk de hagen een knipbeurt te krijgen en dient het gazon bemest te worden. Daarnaast is het erg belangrijk dat het leven in uw tuin genoeg water krijgt. Zeker op erg warme dagen is het belangrijk om dagelijks de tuin te bewateren. Dit kan het beste gebeuren na zonsondergang. Zo voorkomt u dat het water gelijk verdampt door de zon.

Tuinonderhoud in de herfst

Wanneer de herfst aanbreekt, wordt het tijd om de tuin klaar te maken voor de koudere periode van het jaar. Wanneer u uw tuin laat onderhouden in Drenthe zal de tuinman zich vooral bezighouden met het snoeien van uw planten, heggen en struiken, uw gazon winterklaar maken en de tuin netjes maken. In de herfst heeft u te maken met blad wat uitvalt, het is belangrijk om dit blad zo spoedig mogelijk te verwijderen uit de tuin om bruine vlekken op uw gazon te voorkomen. Dit valt dan ook onder het tuinonderhoud in de herfst. De herfst is ook het moment om voor de laatste keer van het jaar de onkruidbestrijding toe te passen. Dit wordt nog één keer verwijderd, zodat u er de hele winter geen last meer van heeft.

Tuinonderhoud in de winter

In de winter ligt de tuin er vaak kaal en kil bij. Toch betekent dat niet gelijk dat u er nu niks aan hoeft te doen. Wanneer het namelijk echt koud wordt, kunnen sommige planten het erg lastig krijgen. Het is dan ook belangrijk om deze planten te beschermen tegen de kou door ze in te pakken. Daarnaast is het belangrijk om uw gazon goed te beschermen door er zorgvuldig mee om te gaan. Hierdoor kunt u in het voorjaar weer genieten van een prachtig gazon.

Uw tuin laten onderhouden in Drenthe

Heeft u geen zin of geen tijd om zelf uw tuinonderhoud in Drenthe uit te voeren? Hoveniersbedrijf Stevens neemt u deze klus graag uit handen. Wij hebben de juiste kennis en ervaring om uw tuin er het hele jaar door mooi bij te laten liggen. Nog belangrijker, wij hebben ook zin om dit te doen. Onze hoveniers zijn erg gedreven en houden persoonlijk contact met u. Hoveniersbedrijf Stevens is een allround hovenier in Drenthe. U kunt dan ook bij ons terecht voor al uw tuinklussen. Wilt u een nieuwe tuin ontwerpen in Drenthe? Ook dan staan wij voor u klaar. Wij kunnen u helpen het mooiste van uw tuin te maken.

Uw tuin onderhoud in Drenthe is voor Hoveniersbedrijf Stevens een eitje.

Meer informatie

Wilt u uw tuin laten onderhouden in Drenthe? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Stevens aan het juiste adres. Heeft u nog vragen over het uitbesteden van uw tuin onderhoud in Drenthe? Of over één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag bij het netjes houden van uw tuin in Drenthe.

Uw tuin laten onderhouden in Drenthe?

Vraag een vrijblijvende offerte aan