Hovenier in Coevorden

Onderhoud aan uw tuin kan een behoorlijke klus zijn. Wie niet beschikt over de groene vingers of de tijd om de tuin op de juiste manier groen en gezond te houden, kan het overweldigend vinden of de verkeerde dingen doen. In dat geval is het beter om een hovenier in Coevorden in te schakelen. Hoveniersbedrijf Stevens beschikt over de kennis en ervaring die uw tuin nodig heeft om optimaal tot bloei te komen.

Uw eigen hovenier in Coevorden?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een hovenier in Coevorden is van alle markten thuis

Niet iedereen is even handig in de tuin en om de tuin goed te onderhouden, moet u weten welke planten welke zorg nodig hebben. Daar komt bij dat het bij veel mensen aan de tijd ontbreekt om echt goed bezig te gaan met de tuin. Dit zorgt voor overgroeide delen van de tuin, wat weer een rommelig beeld geeft. Daarom is het fijn om een hoveniersbedrijf in Coevorden in te schakelen. Hoveniersbedrijf Stevens heeft de groene vingers die u nodig heeft en zorgt ervoor dat u snel weer beschikt over een fraaie tuin, zonder dat u hier veel tijd aan kwijt bent. Naast het onderhoud van tuinen zijn we ook zeer bedreven in:

  • Tuinaanleg
  • Vijvers aanleggen
  • Grondverzet
  • Sierbestrating
Als hovenier in Coevorden zijn we van alle markten thuis.

Een persoonlijke aanpak met Hoveniersbedrijf Stevens

Hoveniersbedrijf Stevens specialiseert zich in tuinklussen door heel Drenthe. Dankzij onze jarenlange ervaring in het renoveren, onderhouden en aanleggen van tuinen, wordt elke tuin weer netjes achtergelaten en hebben we een goede band met onze klanten. We vinden het belangrijk om altijd in gesprek te blijven, zodat we uw wensen goed voor ogen hebben en de lijntjes altijd lekker kort blijven.

Het takenpakket van een hoveniersbedrijf in Coevorden

Als Coevorden hovenier zijn we zeer breed inzetbaar, wat inhoud dat we elke tuinklus en elke vraag aan kunnen. We onderhouden graag bestaande tuinen, maar het aanleggen van een compleet nieuwe tuin behoort ook zeker tot de mogelijkheden. We zetten onze diensten graag op een rijtje.

Het ontwerpen van tuinen

Een nieuwe tuin aanleggen begint met een goed ontwerp. Hoveniersbedrijf Stevens gaat voor dit ontwerp rustig met u om tafel, zodat we alle wensen goed kunnen bespreken. Hier rolt een strak ontwerp uit, dat door ons ontwerpteam is samengesteld. Ons kennersoog weet precies wat er bij de omgeving past en ook de kleuren worden zorgvuldig uitgekozen.

Het aanleggen van een tuin

Is het ontwerp helemaal naar uw wens, dan beginnen we met het aanleggen van een tuin. Met onze eigen machines hebben we alles in eigen hand. Mocht het zo zijn dat uw wensen tijdens het aanleggen veranderen, dan is dat geen probleem. We blijven altijd in gesprek, zodat u aan het einde van de werkzaamheden dik tevreden zult zijn. Een tuin aanleggen of een gazon aanleggen gebeurt met oof voor detail.

Tuinonderhoud

Als hoveniersbedrijf in Coevorden doen we natuurlijk ook uitgebreid aan tuinonderhoud. Zorg voor de tuin maakt van de tuin iets bijzonders en betekent dat u het hele jaar door een fraaie, strak onderhouden tuin heeft. Zo kunt u perfect genieten van mooie zomerdagen en gezellige avonden.

Hoveniersbedrijf Stevens, uw hovenier in Coevorden

Wilt u uw tuin laten onderhouden door een kenner? Wilt u een compleet nieuwe tuin, maar weet u niet hoe u deze klus moet beginnen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen u met het zetten van de verschillende stappen, denken met u mee en zijn altijd beschikbaar voor advies en een helpende hand. Bij ons kunt u rekenen op:

  • Waardering voor uw wensen - het is uw tuin, dus wat u wilt staat altijd centraal
  • Een persoonlijke aanpak - we houden de communicatie open en de lijntjes kort
  • Een meedenkende hovenier
  • Uitstekende machines, materialen en voertuigen
  • Een oog voor de kleinste details en een nauwkeurige manier van werken
Als hoveniersbedrijf in Coevorden onderhouden we uw tuin met oog voor detail.

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en zorgen ervoor dat u op alle fronten geholpen zal worden. En ook als u zoekt naar een hovenier in Beilen, een hovenier in Deventer of een hovenier in Assen, bent u bij ons van harte welkom.