Sneeuwruimen in Drenthe

Sneeuwschuiven in Drenthe verloopt snel en effectief dankzij Hoveniersbedrijf Stevens.

Kinderen zijn er dol op en het geeft de hele wereld een prachtige aanblik: sneeuw. Echter, hoe gezellig en pittoresk sneeuw ook kan zijn, het zorgt ook voor een hoop overlast. Iedereen die ooit met de auto door de sneeuw heeft moeten rijden, weet hoe gevaarlijk en verraderlijk het kan zijn. En als parkeerplaatsen, straten of opritten zijn ondergesneeuwd, heeft u flink wat werk voor de boeg om dit alles weer sneeuwvrij te maken. Gebeurt dit immers niet, dan wordt het soms onmogelijk om überhaupt ook maar de weg op te gaan.

En dat zijn alleen nog maar de problemen waar u zelf mee te maken heeft. Voor ondernemers kan sneeuw een blokkade vormen voor klanten, leveranciers en eigen medewerkers. Daarom is het van groot belang dat uw terrein zo snel mogelijk onder handen genomen gaat worden en u iemand inhuurt voor sneeuwruimen in Drenthe. Hoveniersbedrijf Stevens beschikt over de kennis en het materiaal dat snel en effectief zorgt voor een volledig sneeuwvrije oprit, parkeerplaats of bedrijfsterrein.

Sneeuwruimen in Drenthe?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Laat ons uw terrein sneeuwvrij maken in Drenthe

Hoe mooi een dik sneeuwpakket ook kan zijn, het zorgt ook voor overlast en vervelende situaties. Zeker een ondernemer die afhankelijk is van leveranciers of klanten, kan behoorlijk last krijgen van de sneeuw. Uw pand kan onbereikbaar worden en dat betekent natuurlijk weer omzetverlies. Ook kan sneeuw gewoon gevaarlijk worden; het kan aanvriezen en voor gladheid zorgen, wat met name op openbare wegen voor flinke ongelukken kan zorgen. En wie valt door de gladheid op straat, kan zich lelijk bezeren. Daarom is het belangrijk om bepaalde plekken snel sneeuwvrij te maken in Drenthe.

Hoveniersbedrijf Stevens is bij uitstek geschikt om u volledig te ontzorgen als het gaat om sneeuwruimen in Drenthe. We hebben niet alleen het juiste materiaal in huis, maar beschikken ook over de kennis en ervaring die nodig is om deze klus snel en effectief te klaren, zodat u niet bang hoeft te zijn dat de sneeuw u lang dwars zal zitten.

Hoveniersbedrijf Stevens is een specialist in gladheidsbestrijding en verzorgt dit onder andere voor:

 • Particulieren
 • Bedrijven
 • Scholen
 • Kinderopvang
 • Verzorgingstehuizen
 • Kerken

Hoveniersbedrijf Stevens, specialist in snel en effectief sneeuwruimen

Bij Hoveniersbedrijf Stevens beschikken we over het materiaal dat sneeuwschuiven tot een eenvoudiger klus maakt. Denk bijvoorbeeld aan onze shovels, die op verschillende terreinen gebruikt kunnen worden en dus multi-inzetbaar zijn. Welk terrein u ook sneeuwvrij gemaakt wil hebben, wij kunnen ervoor zorgen. We kunnen snel en behoorlijk nauwkeurig inschatten hoeveel tijd we nodig zullen hebben, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent en niet bang hoeft te zijn dat u onnodig lang last heeft van de sneeuw.

Sneeuwruimen in Drenthe maakt uw terrein snel weer begaanbaar.

Wat zijn de voordelen van sneeuwruimen in Drenthe?

 • Uw terrein wordt zo snel mogelijk volledig sneeuwvrij gemaakt
 • Een sneeuwruimer maakt uw erf weer veilig en goed begaanbaar
 • Als u het sneeuwruimen aan een specialist overlaat, scheelt dat zwaar werk
 • U bent weer bereikbaar voor klanten, leveranciers en medewerkers
 • We rukken uit met het juiste materieel
 • Dankzij dat materieel kunnen we snel en efficiënt ons werk doen

Hoe gaat sneeuwruimen in Drenthe in zijn werk?

Als u last heeft van de sneeuw en uw terrein is gevaarlijk of zelfs helemaal onbereikbaar geworden, dan kan een sneeuwschuiver in Drenthe uitkomst bieden. Zodra u contact met ons heeft gelegd, komen we langs om de situatie te bekijken en gaan we met u een plan maken over hoe we dit gaan aanpakken. Zo weten we allemaal precies waar we aan toe zijn en kunnen we onze materiaalkeuze aanpassen op uw situatie. Ook zullen we bespreken wat de kosten van het sneeuwruimen zijn. De kosten hangen immers altijd af van verschillende factoren en die kunnen we het beste in ons opnemen door ter plekke aanwezig te zijn. Oppervlakte is een groot onderdeel van het bepalen van de kosten, net als bereikbaarheid van het terrein en natuurlijk de hoeveelheid sneeuw die we moeten weghalen.

Een sneeuwschuiver in Drenthe is nodig om de overlast te verminderen.

Sneeuwruimen in Drenthe? Wij staan voor u klaar

Zoekt u een sneeuwschuiver in Drenthe die uw terrein of erf snel weer sneeuwvrij kan maken? Dan staat Hoveniersbedrijf Stevens voor u klaar. Wij zijn een allround hoveniersbedrijf in Hoogeveen en hebben de juiste kennis en het juiste materiaal in huis. Ook als u iemand zoekt bij het sneeuwruimen in Hoogeveen, Zwolle, Kampen, Hardenberg en Ommen, hebben we het materiaal, de kennis en de kunde om u te helpen. We werken niet alleen in Drenthe, zoekt een partij voor sneeuwruimen in Overijssel, dan kunt ook zeker bij ons terecht. Heeft u vragen over onze sneeuwschuiver in Drenthe? Neem dan contact met ons op en we zorgen dat ze beantwoord worden.

Sneeuwschuiven in Drenthe?

Vraag een vrijblijvende offerte aan