Tuin laten onderhouden in Hoogeveen

Kijkt u al weken weemoedig naar uw tuin? De planten hebben de winter ook dit jaar weer niet overleefd, de klimop neemt de tuin inmiddels helemaal over en het onkruid tussen de tegels is niet meer te verdoezelen. U houdt van groen in de tuin, maar hoe verzorgt u nou die ene plant die u een jaar geleden zo graag wilde, maar er nu een beetje treurig bij staat? Na een drukke dag op het werk heeft u zin om lekker in uw prachtige tuin te zitten zonder zorgen en wilt u niet het hele weekend bezig zijn met het onderhouden van de tuin. Hulp is nabij, want u kunt uw tuin laten onderhouden in Hoogeveen. Hoveniersbedrijf Stevens, gelegen nabij Hoogeveen, helpt u graag door uw tuinzorgen weg te nemen.

Uw tuin laten onderhouden in Hoogeveen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voorkomen is beter dan genezen

Een goed onderhouden tuin scheelt een hoop zorgen, maar wanneer is een tuin goed onderhouden? Uw tuinonderhoud in Hoogeveen kan bestaan uit wat harken en dan vindt u het prima, terwijl een ander veel meer moet doen voor een gewenst resultaat. Het is een kwestie van smaak en iedere tuin is anders, maar één ding is zeker: een tuin vergt onderhoud. Of u nou een grote tuin met vijver heeft of een kleinere tuin met een paar goedgevulde plantenbakken; niet onderhouden is later gegarandeerd meer werk. Er wordt dan ook niet voor niets gezegd dat voorkomen beter is dan genezen.

Als u niet wilt dat uw tuin verwaarloosd, kunt u uw tuin laten onderhouden in Hoogeveen door Hoveniersbedrijf Stevens

Iedere tuin vergt ander onderhoud

Juist omdat iedere tuin anders is en uw tuinonderhoud in Hoogeveen heel anders kan zijn dan bij de buurman, vinden wij het belangrijk om goed naar uw wensen te luisteren. Heeft u bijvoorbeeld wel belang bij het onderhoud van uw vijver en het verwijderen van onkruid? Maar ligt uw gazon er nog prima bij? Dan richten wij ons alleen op de gevraagde punten. Of heeft u geen zin om iedere week een tuinman in de tuin te hebben? Kies er dan voor om het tuinonderhoud eens per maand of per seizoen uit te laten voeren. Wij willen uw tuin onderhouden in Hoogeveen precies zoals u wenst. Uw tuin is voor ons speciaal en wij zullen hier met zorg naar kijken en handelen. Bestaat uw huidige tuin alleen uit tegels en wilt u een nieuwe tuin aanleggen in Hoogeveen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Tuinonderhoud het hele jaar door

Niet alleen is iedere tuin verschillend, ook ieder seizoen heeft zijn verschillen als het gaat om onderhoud in de tuin. Zo bestaat uw tuinonderhoud in Hoogeveen in de zomer uit hele andere taken dan waar het onderhoud in de winter uit bestaat.

Tuinonderhoud in de zomer

In de zomer wilt u het liefst optimaal genieten van uw tuin zonder om te hoeven kijken naar het groeiende onkruid. Toch zijn er een aantal onderhoudsklusjes die juist in de zomer moeten gebeuren. Zo is de zomer het moment om uw hagen een knipbeurt te geven en uw gazon te bemesten. Daarnaast is het met de zomerse temperaturen natuurlijk belangrijk dat de tuin genoeg water krijgt.

Tuinonderhoud in de herfst

Als u in de herfst u tuin laat onderhouden in Hoogeveen, dan zal de tuinman bezig gaan met het winterklaar maken van uw tuin. Zo kunnen de planten, heggen en struiken nog één goede snoeibeurt gebruiken en kan uw gazon ook nog wat extra aandacht gebruiken. Het is u misschien wel eens opgevallen dat het onkruid in uw tuin in de zomer sneller groeit dan in de winter. In de herfst is het dan ook tijd om voor de rest van het jaar af te rekenen met deze groene groeiers. Hiernaast, is het belangrijk om het blad wat van de bomen is gevallen, regelmatig te verwijderen om zo droge, bruine vlekken te voorkomen.

Tuinonderhoud in de winter

U zult denken dat er in de winter niet zoveel gebeurt in uw tuin gezien alle planten en bomen kaal zijn geworden. Toch kunnen sommige aspecten in uw tuin nog wel wat extra aandacht gebruiken. Het kan goed zijn dat sommige planten helemaal niet tegen de winterse kou kunnen. Om te voorkomen dat deze nog voor het einde van het jaar sneuvelen, is het belangrijk om de planten in te pakken. Hiernaast is het ook belangrijk dat u zorgvuldig met uw gazon om te gaan om ervoor te zorgen dat dit er na de winter nog net zo mooi bij ligt als ervoor.

Tuinonderhoud in de lente

Als het voorjaar weer aanbreekt, kunt u de grasmaaier weer uit de schuur halen om de groei van uw gazon weer op gang te brengen. Daarnaast is de lente het moment om de hagen en gewassen weer goed in model te brengen zodat de tuin er weer prachtig uit ziet.

Uw tuin laten onderhouden in Hoogeveen

Niet iedereen heeft evenveel zin, tijd of kennis om de tuin constant bij te houden. Hoveniersbedrijf Stevens heeft deze zin, tijd en kennis wel en onze hoveniers staan klaar om deze zorgen bij u weg te nemen. Hoveniersbedrijf Stevens is een allround hovenier in Hoogeveen die werkzaam is door heel Nederland. Naast het tuinonderhoud in Hoogeveen en de rest van het land, zijn wij ook graag betrokken bij het creatieve proces. U kunt ons dan ook benaderen voor tuin ontwerpen in Hoogeveen. Onze hoveniers hebben naast kennis van planten ook een brede kennis van grondsoorten, bestrating en andere tuinmaterialen.

Als u op zoek bent naar tuinonderhoud in Hoogeveen, dan bent u bij Hoveniersbedrijf Stevens aan het juiste adres

Meer informatie

Bent u benieuwd geworden naar de opties? Of wilt u uw hulp bij uw tuin laten onderhouden in Hoogeveen? Vraag dan gerust vrijblijvend onze offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij staan met onze groene vingers klaar om u te helpen.

Uw tuin laten onderhouden in Hoogeveen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan