Hovenier in Emmen

Gebrekt het u aan groene vingers en heeft u daarnaast ook geen tijd en zin om uw tuin te onderhouden? Of moet uw tuin nog worden aangelegd en heeft u geen idee waar u moet beginnen? Hoveniersbedrijf Stevens, Hovenier in Emmen en omstreken, neemt u deze en andere tuinklussen graag uit handen, zodat u kunt blijven doen wat u graag wilt doen: van uw tuin genieten.

Uw hovenier in Emmen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Gebrek aan tijd, kennis en groene vingers?

Een tuin is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van hun woning. U kunt er heerlijk ontspannen en genieten van het buitenleven, maar dan moet de tuin er natuurlijk wel verzorgd bij liggen en alles bevatten wat u in uw droomtuin wenst. Heeft u zelf geen tijd, kennis en/of groene vingers om uw tuin te onderhouden? Geen probleem. Als hovenier in de buurt van Emmen nemen wij uw tuinklussen graag uit handen, zodat u hier niet meer naar om hoeft te kijken.

Ook de aanleg en het ontwerp van uw nieuwe tuin uit handen geven? Bij Hoveniersbedrijf Stevens doen we er alles aan om samen met u uw droomtuin te realiseren.

Uw hovenier in Emmen neemt u al uw tuinklussen uit handen.

Van tuinontwerp tot tuinonderhoud

Omdat wij een allround hoveniersbedrijf in de buurt van Emmen zijn kunt u met al uw tuin gerelateerde vragen en wensen in Emmen bij ons terecht. Of u nu een ontwerp wilt laten maken voor uw nieuwe tuin, uw nieuwe tuin wilt laten aanleggen of tuinonderhoud wilt laten uitvoeren, wij staan voor u klaar met ons team van enthousiaste en vakkundige hoveniers.

Tuinontwerp

Wanneer u uw tuin wilt vernieuwen of een nieuwbouw tuin wilt aanleggen, dan begint dat vaak bij het maken van een ontwerp. Hierin worden al uw wensen verwerkt en wordt er gezorgd dat het past bij het formaat van uw tuin. Uiteraard bent u welkom om het ontwerp zelf te maken en de aanleg van de nieuwe tuin aan ons over te laten. Heeft u echter geen idee waar u moet beginnen bij het ontwerpen van uw nieuwe tuin? Heeft u wel een wensenlijstje, maar krijgt u het maar niet op papier? Dan maken wij graag het tuinontwerp voor u.

Binnen ons team beschikken wij over ervaren tuinontwerpers die uw tuin net dat beetje extra kunnen geven. Uw wensen staan uiteraard centraal bij ons en wij zetten graag die extra stap om uw dromen te realiseren. Samen met de ontwerper bespreekt u de wensen en mogelijkheden, tot er een ontwerp ontstaat waar u tevreden mee bent.

Tuin aanleggen

Heeft u al een ontwerp of heeft u samen met onze ontwerpers een ontwerp gemaakt, dan is het tijd voor de volgende stap: de tuin aanleggen. Tijdens het aanleggen van uw nieuwe tuin maken wij gebruik van de beste materialen, machines en apparatuur. Deze hebben wij in eigen beheer, waardoor wij sneller kunnen schakelen en niet afhankelijk zijn van derden. We proberen de aanleg van uw tuin dan ook zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren, zodat uw tuin niet te lang op de schop ligt en we de kosten laag kunnen houden voor u. Heeft u vragen tijdens de aanleg van uw tuin of is er toch iets veranderd in uw wensen? Wilt u bijvoorbeeld toch ineens een groter gazon aanleggen? Spreek ons dan gerust aan als wij bij u aan het werk zijn of neem contact met ons op.

Tuinonderhoud

Iedere tuin heeft onderhoud nodig, of u nu een tuin heeft die door ons is aangelegd of een tuin die u zelf heeft laten aanleggen. Of het nu om een tuin met alleen maar tegels en een stukje gras gaat of het gaat om een tuin met verschillende borders en bomen. Bij Hoveniersbedrijf Stevens begrijpen wij dat u niet altijd zin heeft om uw tuinonderhoud uit te voeren. Misschien beschikt u niet over de welbekende groene vingers of ontbreekt het u aan tijd. Wij ontnemen u dan ook graag al uw tuin zorgen en voeren het tuinonderhoud met alle liefde voor u uit. Met de juiste kennis en ervaring van alle verschillende tuinaspecten weten wij van iedere tuin iets nog mooiers te maken.

Wanneer u uw tuinonderhoud aan ons wilt uitbesteden bepaalt u zelf wanneer wij langskomen. Wilt u dat wij eens per week komen of wilt u juist dat wij eens per maand komen? U bepaalt en wij stemmen onze tuinwerkzaamheden erop af, zodat u het hele jaar geniet van een prachtige tuin. U kunt ook kiezen voor seizoensonderhoud. Wij komen dan ieder seizoen een keer langs om uw tuin een flinke beurt te geven, zodat deze er weer mooi bij ligt en klaar is voor het komende seizoen.

Hoveniersbedrijf Stevens: uw eigen hovenier in Emmen

Hoveniersbedrijf Stevens is een allround hoveniersbedrijf, dat wil zeggen dat wij niet alleen voor uw tuinontwerp, het aanleggen van uw tuin of uw tuinonderhoud kunnen zorgen, maar dat u ons ook kunt benaderen voor grondverzet, boomverzorging, vijveraanleg en houtbouw. Al ruim 15 jaar staat ons vakkundige en enthousiaste team voor u klaar om u te adviseren en uw tuinwerkzaamheden voor u uit te voeren.

Tijdens onze werkzaamheden in uw tuin is er een persoonlijke betrokkenheid van de hovenier. Dat betekent dat u een vast aanspreekpunt heeft, de lijnen kort zijn en dat uw wensen echt gehoord en uitgevoerd worden.

Hoveniersbedrijf Stevens is een allround hoveniersbedrijf voor Emmen en omstreken.

Meer dan een hovenier in Emmen

Als allround hovenier zijn wij niet alleen breed in ons dienstenaanbod, maar zijn wij ook werkzaam in een groot gebied van Nederland. In heel noord- en midden-Nederland ontwerpen, realiseren en onderhouden wij tuinen. Of u nu een hovenier in Deventer, een hovenier in Assen of een hovenier in Coevorden zoekt, bij Hoveniersbedrijf Stevens helpen we u maar al te graag.

Meer informatie

Wilt u uw tuin laten ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden door een hoveniersbedrijf in de buurt van Emmen? Of heeft u vragen over onze diensten, manier van werken of andere tuin gerelateerde vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Uw hovenier in Emmen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan