Hovenier in Havelte

Is uw tuin verre van uw droomtuin? Wilt u graag een nieuwe tuin aan laten leggen, maar weet u niet waar te beginnen? Of loopt u steeds achter met het tuinonderhoud, waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet? Hoveniersbedrijf Stevens, hovenier in Havelte en omgeving, ontwerpt tuinen, legt ze aan en kan ze onderhouden. Zo bent u in één keer van al uw tuin zorgen af en kunt u echt genieten van de tuin.

Uw eigen hovenier in havelte?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een hovenier in Havelte die al uw tuinklussen uit handen neemt

Net als uw huis vraagt ook uw tuin om de nodige aandacht tijdens uw kostbare vrije uren. Of u nu een ‘onderhoudsvrije’ tuin heeft of een tuin vol met groen, iedere tuin vraagt om enige vorm van onderhoud. Heeft u niet altijd zin en tijd om de tuin te onderhouden? Hoveniersbedrijf Stevens, hovenier in Havelte en de rest van noord- en midden Nederland, helpt u graag. Van een ontwerp voor een nieuwe tuin, tot het aanleggen en het onderhouden ervan. Als allround hoveniersbedrijf nemen wij echt al uw tuinklussen uit handen.

Met hulp van een hovenier in Zuidwolde kun je de tuin up-to-date houden, zonder hier teveel tijd aan kwijt te zijn.

Onze diensten

Wanneer u op zoek bent naar een partij die niet alleen uw tuin aanlegt, maar deze ook ontwerpt en onderhoudt, dan bent u bij Hoveniersbedrijf Stevens aan het juiste adres. Maar uiteraard leveren wij deze diensten ook los van elkaar. U kunt dan ook echt met al uw tuin gerelateerde klussen en vragen bij ons terecht. Om een overzicht te krijgen van wat wij te bieden hebben, zetten we onze diensten even op een rijtje:

Tuinen ontwerpen

Wie een nieuwe tuin wilt laten aanleggen, zal moeten beschikken over een goed en duidelijk ontwerp. Hierin zijn alle wensen en praktische zaken uitgetekend en vastgelegd, waardoor het voor alle partijen die zich met de tuinverbouwing bezig houden eenvoudig te volgen is. Wanneer u niet weet hoe u zelf zo’n ontwerp kunt maken, dan kunt u terecht bij ons vaste ontwerpteam. Onze ontwerpers kennen de laatste trends en ontwikkelingen en weten wat er moet gebeuren voor een compleet tuinontwerp. Uiteraard wordt er rekening gehouden met uw wensen, dat is immers het allerbelangrijkste. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de omgeving en naar uw woning. Hierdoor past de tuin straks perfect bij het groter geheel.

Tuinen aanleggen

Is het ontwerp helemaal naar wens? Of heeft u een eigen ontwerp? Dan is het tijd voor het aanleggen van de tuin. Tijdens de tuinaanleg maken wij gebruik van onze eigen machines, waardoor wij flexibel zijn. We houden u goed op de hoogte van alles wat er wordt gedaan en staan open voor vragen en opmerkingen. Wanneer er tijdens het aanleggen van de tuin veranderingen zijn in de wensen, wilt u bijvoorbeeld toch een groter gazon aanleggen, dan kunt u dat ook altijd bij ons aangeven. Wij zorgen er dan voor dat we de wijzigingen verwerken in uw nieuwe tuin.

Het aanleggen van uw tuin gebeurt door professionele hoveniers met ervaring in het vak. Wij zorgen ervoor dat de aanleg zo soepel, snel en goed mogelijk verloopt, zodat u zo min mogelijk last van ons heeft.

Tuinen onderhouden

Bent u tevreden met uw huidige tuin, maar kunt u wel wat hulp gebruiken met het onderhouden ervan? Als hovenier in Havelte weten wij precies wat er nodig is voor het onderhouden van uw tuin. We zorgen ervoor dat uw tuin er het hele jaar mooi bij ligt en strak onderhouden is, waardoor u alleen nog maar hoeft te genieten van uw tuin. Wilt u ons niet wekelijks in uw tuin hebben staan? Geen probleem! U bepaalt zelf wanneer en hoe vaak wij langskomen. Wilt u bijvoorbeeld dat wij één keer per seizoen langskomen voor een seizoens beurt? Dan doen we dat en zorgen we ervoor dat uw tuin er weer prachtig bij ligt voor het komende seizoen.

Hoveniersbedrijf Stevens: allround hoveniersbedrijf met een persoonlijke aanpak

Hoveniersbedrijf Stevens is al ruim 15 jaar actief als hoveniersbedrijf in Noord- en Midden Nederland. Dat betekent dat u ons niet alleen kunt benaderen als u op zoek bent naar een hovenier in Havelte, maar ook als u op zoek bent naar bijvoorbeeld een Hovenier in Deventer, een Hovenier in Assen of een Hovenier in Coevorden. Als allround hoveniersbedrijf kunnen wij u ontzorgen van al uw tuinklussen. Of u nu een partij zoekt om de tuin aan te leggen of u zoekt iemand voor het onderhoud, onze enthousiaste hoveniers staan voor u klaar.

Bij Hoveniersbedrijf Stevens houden wij van een persoonlijke aanpak. We zorgen ervoor dat de lijnen kort blijven, u altijd een vast aanspreekpunt heeft en uw wensen echt gehoord worden. Hiermee hopen we een fijne samenwerking op te bouwen.

Wilt u voor een hovenier in Zuidwolde offerte aanvragen? Hoveniersbedrijf Stevens kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden.

Contact opnemen

Heeft u vragen over de diensten van ons hoveniersbedrijf in Havelte? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag en helpen u graag verder bij het creëren van uw droomtuin, of het nu om de aanleg gaat of om het onderhoud ervan. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.


Uw eigen hovenier in Havelte?

Vraag een vrijblijvende offerte aan