Hovenier in Meppel

Uw tuinonderhoud kan aardig wat tijd in beslag nemen. Tijd die u misschien liever besteedt aan het genieten van uw tuin, daar is deze tenslotte voor bedoeld. Hoveniersbedrijf Stevens, uw hovenier in Meppel, helpt u graag om echt te kunnen genieten van uw tuin door u al uw tuinklussen uit handen te nemen. Een nieuwe tuin ontwerpen of aanleggen? Ook daarbij kunnen wij u helpen. Wij ontzorgen u van A tot Z. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Uw hovenier in Meppel?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een hovenier in Meppel, voor al uw tuinklussen

Een tuin is de perfecte plek om na een drukke dag even echt te genieten, als u tenminste niet eerst nog al het onkruid uit de tuin moet halen en de planten moet verzorgen. Hoe fijn zou het zijn als deze klussen al voor u zijn gedaan? Hoveniersbedrijf Stevens helpt u daar graag een handje bij. Wij nemen met alle liefde al uw tuinklussen uit handen en voeren deze op een specialistische wijze uit. Hierdoor heeft u meer tijd voor andere dingen en hoeft u zich echt geen zorgen meer te maken om de tuin. Ons team van ontwerpers en hoveniers beschikken over de juiste dosis kennis en ervaring waardoor zij iedere tuinklus succesvol kunnen uitvoeren. Van ontwerp, aanleg tot de grootste onderhoudsklussen, uw hovenier in Meppel staat voor u klaar.

Uw hovenier in Meppel ontzorgt u van al uw tuinklussen.

Van tuinwensen naar droomtuin

Als allround hoveniersbedrijf in Meppel en omgeving kunnen wij echt al uw tuinklussen uit handen nemen. Zo kunt u zelf optimaal genieten van uw prachtige tuin. Wij voeren onze diensten met veel zorg voor u uit, waardoor uw tuin echt het allerbeste krijgt. Van beginnende tuinwensen verwerken in een ontwerp tot het onderhoud van uw droomtuin, onze diensten omvatten alles om van uw tuin het mooiste plaatje te maken. Denk hierbij aan de volgende tuin gerelateerde klussen:

  • Het tuinontwerp voor uw nieuwe droomtuin maken: Kunt u uw tuinwensen maar niet verwerkt krijgen tot een echt tuinontwerp? Bespreek dan samen met uw hoveniersbedrijf in Meppel wensen en wij maken er een ontwerp van. Wij hebben verschillende tuinontwerpers in dienst welke op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Hierdoor kunnen zij u passend advies geven tijdens het maken van het ontwerp. Ook houden zij rekening met de omgeving van uw tuin. Denk hierbij aan de stijl van uw woning en de factoren in de buurt. Wanneer al deze factoren samenkomen in een ontwerp, dan zal uw tuin perfect passen bij de omgeving.
  • Uw nieuwe tuin aanleggen: Heeft u zelf een ontwerp gemaakt of heeft u een ontwerp door ons laten maken? Dan leggen wij uw nieuwe tuin graag voor u aan. Van grondverzet tot het aanleggen van een vijver en het aanplanten van uw borders, wij leggen uw complete tuin aan. Tijdens de aanleg maken wij gebruik van onze eigen machines, waardoor wij niet afhankelijk zijn van derden en sneller kunnen werken. Ook kunt u ervan uitgaan dat wij u persoonlijk op de hoogte houden van het proces. U kunt altijd terecht bij ons voor vragen of opmerkingen en wanneer er toch iets verandert in de wensenlijst, dan kijken wij graag samen wat de mogelijkheden zijn.
  • Het onderhoud van grote en kleine tuinen: Wij nemen uw tuinklussen graag uit handen om uw tuin zo netjes en mooi mogelijk te houden. Samen met u bespreken we welk tuinonderhoud wij wel en niet gaan uitvoeren. U hoeft dus niet meteen uw hele tuin door ons te laten onderhouden en u bepaalt zelf hoe vaak wij langs komen. Wilt u bijvoorbeeld één keer per seizoen een grote onderhoudsbeurt voor de tuin? Dan zorgen wij ieder seizoen dat uw tuin weer klaar is voor het komende seizoen. Maar u kunt er ook voor kiezen dat wij iedere maand of iedere week langskomen. Het onderhoud wordt compleet aangepast op uw wensen en tuin. Ook voor advies vragen kunt u altijd bij ons terecht, wij beantwoorden deze graag.

Uw tuindiensten uit handen geven aan Hoveniersbedrijf Stevens

Hoveniersbedrijf Stevens is uw allround hovenier in Meppel. Met onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u helpen bij al uw tuin gerelateerde klussen, zoals het aanleggen van sierbestrating of het onderhoud van uw vijver. Alle klussen zullen tot in de puntjes netjes worden afgewerkt, waardoor u helemaal geen omkijken meer heeft naar uw tuin. Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact met ons op of benader één van de hoveniers die in uw tuin aan het werk zijn. Persoonlijk contact en het leveren van een uitstekende service staat bij ons bovenaan, daarom houden we de lijntjes kort. Wij zijn een hovenier in Drenthe, maar werken ook in andere delen van het land. Bent u dus bijvoorbeeld op zoek naar een hovenier in Zwolle of een hovenier in Deventer? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Een hoveniersbedrijf in Meppel inhuren zorgt ervoor dat uw tuin altijd in topconditie is.

Kosten hovenier in Meppel

De kosten van een hovenier in Meppel zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo heeft het te maken met de grootte van de tuin, maar ook van de klussen die wij in uw tuin gaan verrichten. Wilt u bijvoorbeeld één keer per seizoen een onderhoudsbeurt dan zullen de kosten anders zijn dan wanneer u iedere maand uw tuin laat onderhouden. Ook voor het aanleggen van nieuwe tuinen zijn de kosten verschillend, dit is namelijk grotendeels afhankelijk van uw wensen voor de nieuwe tuin. Wanneer u een meer specifiek kostenplaatje wenst te ontvangen voor uw situatie, dan kunt u het beste een offerte opvragen via onze website.

Vraag een offerte aan

Uw tuin laten onderhouden of een nieuwe tuin laten ontwerpen en aanleggen, niks is te gek voor ons hoveniersbedrijf in Meppel. Wanneer u gebruik wilt maken van één van onze diensten, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Stuur ons een bericht via e-mail, bereik ons telefonisch of vraag vrijblijvend een offerte aan via de knop hieronder. Wij helpen u graag bij al uw tuinklussen en kunnen u adviseren over uw tuin.

Uw hovenier in Meppel?

Vraag een vrijblijvende offerte aan